Σας καλωσορίζουμε στο επίσημο ιστολόγιο του Ι. Ν. Παναγίας Αλεξιωτίσσης - Σας Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη σας.

Συμπληρώστε το e-mail σας, για να λαμβάνετε ηλεκτρονικά τις αναρτήσεις μας

Θα σας σταλεί ένα email για ενεργοποίηση.

Κ.ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: ΘΕΛΩ ΕΙΚΟΝΟΣΤΑΣΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

15Την ώρα που η κυρία Ρεπούση της ΔΗΜΑΡ  ζητά την απόσυρση του μαθήματος των Θρησκευτικών από τα σχολεία, ο κύριος Κωνσταντίνος Γιοβανόπουλος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ζητά ένα.... εικονοστάσι μέσα στην αίθουσα της Ολομέλειας για να προσεύχονται οι 300 στο θεό τούτη την κρίσιμη ώρα της …κρίσης!!!


Ο κ.Γιοβανόπουλος, βλέποντας προφανώς πως δεν υπάρχει άλλη σωτηρία για την χώρα, στράφηκε στο θεό και ……τον πρόεδρο της Βουλής Β.Μεϊμαράκη, στέλνοντας όχι μία, ούτε δύο αλλά τρεις σχετικές επιστολές!!!

Η πρώτη "κατά Γιοβανόπουλου" επιστολή εστάλη στις 07 Μαρτίου του 2013! Τότε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, εξέφραζε την επιθυμία του για την τοποθέτηση εικόνας στο Βουλευτήριο, ζητώντας μάλιστα να διεξαχθεί και ψηφοφορία στην περίπτωση που υπήρχαν διαφωνίες .

«Θεωρώ αναγκαίο να υπάρχει ομολογία έναντι των προμνησθέντων Συνταγμάτων και να εκτεθεί εικόνα του θεού στην αίθουσα της Ολομέλειας» τόνιζε.

Η δεύτερη "κατά Γιοβανόπουλου" επιστολή εστάλη στις 30 Μάιου του 2013. Τότε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ διαμαρτυρόταν για την «αδιαφορία» του προέδρου, επαναλάμβανε για ακόμη μια φορά την επιθυμία του για τις εικόνες, προτείνοντας και πάλι την «λύση» της ψηφοφορίας!!!

Μετά από ένα καυτό καλοκαίρι, καμία απάντηση από τον πρόεδρο της Βουλής και την αίθουσα της Ολομέλειας «γυμνή» χωρίς τις εικόνες του θεού. Ο Κωνσταντίνος Γιοβανόπουλος αποφάσισε να λάβει πιο δραστικά μέτρα, κοινοποιώντας την νέα επιστολή του στον πρωθυπουργό της Ελλάδας, σε όλους τους συναδέλφους του βουλευτές, στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο και στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Βεροίας και Ναούσης και Καμπανίας κ.Παντελεήμονα

Η τρίτη και φαρμακερή "κατά Γιοβανόπουλου επιστολή" εστάλη στις 3 Σεπτεμβρίου του 2013, με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ να εξηγεί πάλι την επιθυμία του για την δημιουργία εικονοστασίου με καντιλάκι στην Ολομέλεια και να γνωστοποιεί την «αδιαφορία» του προέδρου του Κοινοβουλίου, τονίζοντας την ανάγκη να γίνει εδώ και τώρα ψηφοφορία για τις εικόνες!

«Είναι αδιανόητο μέσα σε ένα Μέγαρο βουλής να μην έχει αφιερωθεί 1 τμ στην ίδρυση εικονοστασίου» αναφέρει ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, ξεκαθαρίζοντας μάλιστα πως ο ίδιος είναι διαθετημένος να αναλάβει όλα τα έξοδα σε περίπτωση που συμφωνήσουν οι συνάδελφοι του.

Πλέον, η επιθυμία του κ.Γιοβανόπουλου είναι στο χέρι των …. βουλευτών! 




star.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα δικά σας σχόλια!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...