Σας καλωσορίζουμε στο επίσημο ιστολόγιο του Ι. Ν. Παναγίας Αλεξιωτίσσης - Σας Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη σας.

Συμπληρώστε το e-mail σας, για να λαμβάνετε ηλεκτρονικά τις αναρτήσεις μας

Θα σας σταλεί ένα email για ενεργοποίηση.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΚΟΛΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ!

Έκκληση στους κατοίκους Ληξουρίου και Πατρών

Αναδημοσίευση από: http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2014/02/blog-post_8585.html

Βλέπουμε όλοι τι γίνεται στην Κεφαλονιά με τους συνεχείς σεισμούς. Ιδιαίτερα χτυπημένη είναι η όμορφη πόλη του Ληξουρίου. Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στους κατοίκους του και την ευχή να βοηθήσει ο Θεός να μην έχουμε άλλες καταστροφές.

Ταυτόχρονα όμως, εκφράζουμε και ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΑΣ! Διότι μάθαμε πως στον συγκεκριμένο Δήμο άρχισαν ΗΔΗ οι προετοιμασίες για τον Καρνάβαλο!!! Δεν κάνουμε πλάκα, δυστυχώς!
Αν είναι δυνατόν! Εν μέσω σεισμών, ασχολείστε με τα σατανοκίνητα Καρναβάλια, αγαπητοί Ληξουριώτες;;;

Εκτός από το οικονομικό κομμάτι του θέματος - που είναι σοβαρό, αφού πρόκειται για μεγίστη απανθρωπιά και παλιανθρωπιά εν μέσω οικονομικής κρίσης να σπαταλώνται εκατομμύρια ευρώ σε γελοία καρναβάλια - υπάρχει και το πνευματικό!

 
 Αλλοίμονο!!! Ο Χριστός ως...άρμα καρνάβαλου, στην σεισμόπληκτη πόλη του Ληξουρίου (φωτογραφία από την περσινή «παρέλαση)!!!

Πέρυσι, τολμήσατε να βγάλετε στο καρναβάλι άρμα ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!!! Οποία βλασφημία και φρικτό ανοσιούργημα! Ο Κύριος Ημών Ιησούς Χριστός να...παρελαύνει παρέα με μεθυσμένους, τσίτσιδες και άλλα όργανα του Διαβόλου, σε ένα ρεσιτάλ χυδαίας ανωμαλίας και αχαλίνωτης ακολασίας! ΑΙΣΧΟΣ!!!

Και θέλετε και φέτος να κάνετε τα ίδια;;; Καλά, δεν βλέπετε τι γίνεται με τους σεισμούς;;;

Μην προκαλείτε άλλο την οργή του Θεού, αδελφοί! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ, ΕΛΕΕΙΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ!!!

Το ίδιο ισχύει και για την πόλη των Πατρών, που βρίσκεται πλησίον της Κεφαλονιάς: Εκεί κι αν γίνεται «πάρτυ» ακολασίας, ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ, βρωμιάς και ασυδοσίας!

Σκεφτείτε το αλλιώς, αν δεν σας αρέσει η Ορθόδοξη θεώρηση του ζητήματος: Δεν θα ήταν καλύτερα τα χρήματα που θα διατεθούν στις καρναβαλικές αισχρότητες ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΤΟΥΣ;;;

Σταματήστε τώρα τα Καρναβάλια! Στο Ληξούρι, στην Πάτρα και σε ολόκληρη τη χώρα! 

Κι ας κλάψουμε για τις αμαρτίες μας, ας προσευχηθούμε κι ας μετανοήσουμε!


http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2014/02/blog-post_8585.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα δικά σας σχόλια!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...