Σας καλωσορίζουμε στο επίσημο ιστολόγιο του Ι. Ν. Παναγίας Αλεξιωτίσσης - Σας Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη σας.

Συμπληρώστε το e-mail σας, για να λαμβάνετε ηλεκτρονικά τις αναρτήσεις μας

Θα σας σταλεί ένα email για ενεργοποίηση.

Τσιμεντοστρώθηκε το προαύλιο γύρω από το Ναό Αγίων Χαραλάμπους και Αντωνίου στα Κρύα Ιτεών και επεκτάθηκε η πλακόστρωση στα γύρω πεζοδρόμια (φωτο)



Ένα έργο μεγάλης σημασίας πραγματοποιήθηκε αυτές τις ημέρες στην Ενορία Αγίων Χαραλάμπους και Αντωνίου στα Κρύα Ιτεών, εφόσον όχι μόνο άλλαξε όψη ο περίβολος του Ναού, αλλά λύθηκε το χρόνιο πρόβλημα της λάσπης που δυσκόλευε την ομαλή πρόσβαση στην εν λόγω εκκλησία. 
Πρόκειται για την διαμόρφωση - τσιμεντόστρωση του προαυλίου και την πλακόστρωση ενός μεγάλου μέρους πεζοδρομίων γύρω από το Ναό.
Κατόπιν ενεργειών του προϊσταμένου του Ιερού Ναού π. Ιωάννου Δημητροπούλου και του δραστηρίου Εκκλησιαστικού Συμβουλίου, χορηγήθηκε το απαιτούμενο σκυρόδεμα από την εταιρεία ΤΕΡΝΑ η οποία κατασκευάζει τον ανισόπεδο κόμβο σύνδεσης του νέου λιμανιού με την περιμετρική οδό στην περιοχή των Ιτεών.
Ο π. Ιωάννης έκδηλα ικανοποιημένος από την πραγμάτωση του έργου ευχαριστεί θερμά την εταιρεία ΤΕΡΝΑ και ιδιαίτερα τον υπεύθυνο κ. Σωτήριο Χαλκιά για την κατανόηση και την προσφορά. 
Επίσης ευχαριστεί τους δωρητές υλικών για την πλακόστρωση των πεζοδρομίων κ. Βασίλειο Τσούλο, κ. Αντώνιο Λιβάνη, κ. Σωτήριο - Πάνο Κωστόπουλο, αλλά και όλα τα παιδιά της Ενορίας που αφιλοκερδώς προσέφεραν εργασία όπως οι Κων/νος ΛειβαδάςΚων/νος Μπούζης, Χρίστος Χαρμπίλας, Αντώνιος Γεωργόπουλος, Αρτέμιος Σώρρας, Αντώνιος Ντζούφρας.





















προηγούμενη σχετική ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα δικά σας σχόλια!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...