Σας καλωσορίζουμε στο επίσημο ιστολόγιο του Ι. Ν. Παναγίας Αλεξιωτίσσης - Σας Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη σας.

Συμπληρώστε το e-mail σας, για να λαμβάνετε ηλεκτρονικά τις αναρτήσεις μας

Θα σας σταλεί ένα email για ενεργοποίηση.

Το ΚΕΤΧ τίμησε τον προστάτη του Άγιο Γεώργιο - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

 Πάτρα: Το ΚΕΤΧ τίμησε τον προστάτη του Άγιο Γεώργιο - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Πανηγύρισε ο ιερός ναός εντός του στρατοπέδου που είναι αφιερωμένος στον Άγιο Γεώργιο τον ΤροπαιοφόροΤο ΚΕΤΧ (Κέντρο Εκπαίδευσης Τεχνικού) Πατρών στην περιοχή Σύνορα, τίμησε χθές Τετάρτη 23 Απριλίου 2014 το πρωί τον προστάτη του Άγιο Γεώργιο τον Τροπαιοφόρο.
Εντός του στρατοπέδου του ΚΕΤχ τελέσθηκε η καθιερωμένη Θεία Δοξολογία. Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο εκπροσώπησε ο πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Χρύσανθος Στελλάτος διευθυντής των Μέσων Ενημέρωσης της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών (ραδιοφωνικός και τηλεοπτικός σταθμός Λύχνος), ο οποίος μετέφερε στο Διοικητή του ΚΕΤχ Ταξίαρχο Ιωάννη Μουσουράκη, τις θερμές Αναστάσιμες ευχές και ευλογίες του κ.κ. Χρυσοστόμου.
Στη Θεία Δοξολογία συμμετείχαν ο π. Νικόλαος Γουρδούπης διευθυντής στρατιωτικών ιερέων ΓΕΕΘΑ, ο π. Παναγιώτης Πλυταριάς υπεύθυνος ιερέας της 116 Π.Μ., ο π. Χρύσανθος Στελλάτος, ο π. Βασίλειος Δημητρόπουλος, ο π. Γεώργιος Τζεφριός καθώς και εκπρόσωποι αρχών και φορέων.
Ανάμεσα στους παριστάμενους ήταν ο νέος Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, Γιώργος Διδασκάλου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πατρέων Κωνσταντίνος Μπουρδούλης, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Βασίλης Χατζηλάμπρου, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καρπέτας, κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα δικά σας σχόλια!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...