Σας καλωσορίζουμε στο επίσημο ιστολόγιο του Ι. Ν. Παναγίας Αλεξιωτίσσης - Σας Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη σας.

Συμπληρώστε το e-mail σας, για να λαμβάνετε ηλεκτρονικά τις αναρτήσεις μας

Θα σας σταλεί ένα email για ενεργοποίηση.

Πιπιλή: Η κυβέρνηση όμηρος της εκκλησίας. Τι είπε για καύση νεκρών και σύμφωνο συμβίωσης ομοφυλόφιλων

Πιπιλή: Η κυβέρνηση όμηρος των γραφείων κηδειών και της εκκλησίας Τι είπε για καύση νεκρών και σύμφωνο συμβίωσης ομοφυλόφιλωνΗ κα Πιπιλή αφού συνέβαλε δραστικά στα σοβαρότατα προβλήματα του Ελληνικού λαού τόσα χρόνια μέσα στη βουλή, είπε να ασχοληθεί με τα άλλα προβλήματα του λαού όπως είναι η καύση του και η ομοφυλοφιλία του.
Διότι ο Έλληνας ξυπνάει το πρωί και σκέφτεται πως θα σιγουρεύσει το κάψιμο του.
Για να διαβάσουμε, λοιπόν παρακάτω την θέση αυτής της κας, που ο Ελληνικός λαός έστειλε στο κοινοβούλιο. Σε περίπτωση που νιώσετε ότι οι δηλώσεις αυτές σας προκαλέσουν διαταραχές στο στομάχι σας, σταματήστε αμέσως την ανάγνωση. δεν φέρνουμε καμία ευθύνη. 
από τη σελίδα του thebest.gr
Η βουλευτής της Ν. Δ. έριξε τα πυρά της στους δικαστικούς, αλλά και στην κυβέρνηση για τα θέματα της καύσης των νεκρών και του συμφώνου συμβίωσης ομοφυλόφιλων, ενώ τάχθηκε στο πλευρό του Δημήτρη Αβραμόπουλου, στο σενάριο μετεκλογικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Δηλώνοντας ότι συμφωνεί απόλυτα με τον ΣΥΡΙΖΑ στο ζήτημα της καύσης των νεκρών, η κ. Πιπιλή χαρακτήρισε ως αδιανόητο να «είναι όμηρος των γραφείων κηδειών και της εκκλησίας η βουλή και η κυβέρνηση και να μην εφαρμόζει τον νόμο που ψηφίστηκε το 2006», όπως είπε μιλώντας στον BHMA FM.

Οπως είπε, περιμένει να λυθεί εντός των επομένων πέντε μηνών τόσο αυτό το θέμα, όσο και εκείνο του συμφώνου συμβίωσης ομοφυλόφιλων, το οποίο- όπως σημείωσε- έπρεπε να έχει ήδη ψηφιστεί, αλλά το «πάγωσε» ο Τάκης Μπαλτάκος όταν ήταν γραμματέας της κυβέρνησης.

«Επιτέλους, είμαστε ευρωπαϊκό κράτος. Είναι αδιανόητο να έχουμε τέτοιες οπισθοδρομικές απόψεις. Οσοι διαφωνούν ιδεολογικά, να μην έρθουν να ψηφίσουν και να αφήσουν εμάς τους πολλούς να ψηφίσουμε και να πάει η χώρα παραπέρα», συμπλήρωσε.

Τέλος, η κ. Πιπιλή τάχθηκε υπέρ του σεναρίου μετεκλογικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ. «Εδώ συνεργαστήκαμε όταν χρειαζόταν με το ΚΚΕ και το ΠΑΣΟΚ, θα έχουμε πρόβλημα με τον ΣΥΡΙΖΑ;», είπε χαρακτηριστικά.

2 σχόλια :

  1. Μπράβο στην Κ.Πιπιλή. Είναι προοδευτική, βαθύτατα δημοκρατική και δεν φοβάται να τα βάλει με το κατεστημένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κ.Πιπιλή τα λεει με το ονομα τους. Μπραβο της. Παρολο που προερχεται απο συντηρητικη παραταξη η αποψεις της ειναι ακρως δημοκρατικες και φερνουν την Ελλαδα ενα βημα πιο κοντα στη Ευρωπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...