Σας καλωσορίζουμε στο επίσημο ιστολόγιο του Ι. Ν. Παναγίας Αλεξιωτίσσης - Σας Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη σας.

Συμπληρώστε το e-mail σας, για να λαμβάνετε ηλεκτρονικά τις αναρτήσεις μας

Θα σας σταλεί ένα email για ενεργοποίηση.

4ήμερη προσκυνηματική εκδρομή στο Ιερό νησί της Πάτμου


Ο Ιερός Ναός Αγίων Χαραλάμπους & Αντωνίου εις Κρύα Ιτεών Πατρών διοργανώνει 4ήμερη προσκυνηματική εκδρομή στο Ιερό νησί της Αποκαλύψεως την Πάτμο.
21- 24 Ιουλίου 2014
Δευτέρα, 21 Ιουλίου 2014
Αναχώρηση από την Πάτρα περίπου 13.30 για το λιμάνι του Πειραιά με ενδιάμεσους σταθμούς. Αναχώρηση στις 19.00 από τον Πειραιά. Επιβίβαση στο πλοίο Blue Star 2 και αναχώρηση για Πάτμο. Άφιξη στο λιμάνι της Πάτμου, την Σκάλα, στις 03.15 και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.

Τρίτη, 22 Ιουλίου 2014
Αφού ξεκουραστούμε και πάρουμε το πρωινό μας, κατά τις 10.00 θα ξεκινήσουμε την επίσκεψη μας στο νησί των Λειψών και το προσκύνημα της Παναγίας του Χάρου. Επιστρέφοντας στην Πάτμο το μεσημέρι θα ξεκινήσουμε την γνωριμία μας με το όμορφο νησί. Επιβίβαση στο πούλμαν και πρώτος σταθμός της επίσκεψης το γυναικείο μοναστήρι του Ευαγγελισμού, το οποίο βρίσκεται στην νοτιοδυτική πλευρά του νησιού στην πίσω πλευρά της Χώρας. Επόμενος σταθμός η Ιερά Μονή της Παναγίας της Κουμάνας. Επιστροφή στη Σκάλα, στο ξενοδοχείο μας και την υπόλοιπη μέρα ελεύθεροι.

Τετάρτη, 23 Ιουλίου 2014
Νωρίς το πρωί θα παρακολουθήσουμε την Θεία Λειτουργία στο Σπήλαιο της Αποκάλυψης. Ο τόπος αυτός είναι το μέρος συγγραφής του Ιερού Κειμένου της Αποκαλύψεως (Αποκάλυψη του Ιωάννου). Σήμερα στο εν λόγω μέρος βρίσκεται η Μονή της Αποκάλυψης, το δε Ιερό Σπήλαιο είναι ενσωματωμένο στο χαμηλότερο ανατολικό τμήμα αυτής. Ακολουθεί επίσκεψη στην Ι.Μ. Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου. Μετά από την καθιερωμένη περιήγηση από τους μοναχούς, θα επισκεφθούμε την Ι.Μ. Ζωοδόχου Πηγής στη Χώρα. Επιβίβαση στο λεωφορείο και συνεχίζουμε τον γύρο του νησιού με ενδιάμεση στάση για φαγητό. Επισκεπτόμαστε το Ιερό προσκύνημα του Καθίσματος του Αγίου Νεκταρίου στην περιοχή Λουκάκια. Ελεύθερος απογευματινός χρόνος στην Σκάλα.
Προετοιμασία για αναχώρηση και επιβίβαση στις 11.00 στο πλοίο Blue Star Diagoras που αναχωρεί για Πειραιά. Αναχώρηση στις 01.00.
Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014
Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά στις 09.40 και επιστροφή στην Πάτρα με ενδιάμεσους σταθμούς.

Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται:
• Η μεταφορά από την Πάτρα στον Πειραιά με λεωφορείο, και αντίστροφα.
• Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς – Πάτμος, μετ’ επιστροφής και 2 διανυκτερεύσεις σε καμπίνα πλοίου.
Δύο διανυκτερεύσεις στην Πάτμο σε πολυτελές ξενοδοχείο.
• Οι εκδρομές και οι περιηγήσεις με το λεωφορείο.
• Συνοδός Γραφείου, Ταξιδιωτική Ασφάλεια

* Το πρόγραμμα της εκδρομής μπορεί να μεταβληθεί, χωρίς ωστόσο να παραληφθούν αξιοθέατα
* Η διανυκτέρευση στην καμπίνα πλοίου την νύχτα της 21ης προς την 22α Ιουλίου ολοκληρώνεται με την άφιξη μας στο νησί της Πάτμου.
*. Η διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο την νύχτα της 21ης προς την 22α Ιουλίου άρχεται με την άφιξη μας στο νησί της Πάτμου.

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:

π. Ιωάννης
τηλ. 6936581661   Email: ioannisdim@hotmail.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα δικά σας σχόλια!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...