Σας καλωσορίζουμε στο επίσημο ιστολόγιο του Ι. Ν. Παναγίας Αλεξιωτίσσης - Σας Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη σας.

Συμπληρώστε το e-mail σας, για να λαμβάνετε ηλεκτρονικά τις αναρτήσεις μας

Θα σας σταλεί ένα email για ενεργοποίηση.

Πάτρα: Προσλαμβάνει μάρτυρες του Ιαχωβά και απολύει χριστιανούς ορθόδοξους


Πάτρα: Προσλαμβάνει μάρτυρες του Ιαχωβά και απολύει χριστιανούς ορθόδοξουςΈνα ιδιότυπο πογκρόμ είναι σε πλήρη εξέλιξη το τελευταίο διάστημα σε κατάστημα πολυεθνικής αλυσίδας στην Πάτρα.
Πρωταγωνιστής ο διευθυντής του καταστήματος, ο οποίος τοποθετήθηκε σε αυτό το πόστο,  αντικαθιστώντας άλλο στέλεχος της επιχείρησης πριν από λίγο καιρό. Το συγκεκριμένο στέλεχος αμέσως με την άφιξή του στην Πάτρα «έπιασε δουλειά» και άρχισε να δείχνει τις προθέσεις του από την πρώτη στιγμή.

Αρχικά από καίρια πόστα άρχισε να απομακρύνει υπαλλήλους που είχαν χρόνια και στη θέση τους – όπως αποκαλύφθηκε αργότερα – άρχισε να τοποθετεί δικούς του έμπιστους ανθρώπους. Αυτό ωστόσο που τους συνέδεε ήταν πως όλοι ήταν μάρτυρες του Ιαχωβά.
Το στέλεχος της πολυεθνικής αλυσίδας  -  το οποίο πριν από λίγες ημέρες «απειλήθηκε» από τους εργαζόμενους πως θα γίνει καταγγελία σε βάρος του στην τοπική εκκλησία αλλά και σε ΓΣΕΕ και Εργατικό Κέντρο για τα όσα πράττει -  στη συνέχεια προχώρησε στην απομάκρυνση εργαζομένων από σημεία πώλησης στην επιχείρηση με παράλληλη αντικατάστασή τους από άλλα άτομα, τα οποία κατά μια περίεργη σύμπτωση επίσης είναι μάρτυρες του Ιαχωβά.
Λεπτομέρειες στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Κόσμος»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα δικά σας σχόλια!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...