Σας καλωσορίζουμε στο επίσημο ιστολόγιο του Ι. Ν. Παναγίας Αλεξιωτίσσης - Σας Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη σας.

Συμπληρώστε το e-mail σας, για να λαμβάνετε ηλεκτρονικά τις αναρτήσεις μας

Θα σας σταλεί ένα email για ενεργοποίηση.

Έναρξη Χειμερινών Δραστηριοτήτων Χριστιανικής Στέγης Πατρών

Την προσεχή Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015  θα πραγματοποιηθεί, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. Χρυσοστόμου η έναρξη του  Πνευματικού έργου  της  Χριστιανικής Στέγης Πατρών για την φετινή χειμερινή περίοδο 2015 – 2016.

Το πρωί στο Επισκοπικό Παρεκκλήσιο του  Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου  προγραμματίζεται να τελεστεί Θεία Λειτουργία κατά την οποία θα συλλειτουργήσουν ο πνευματικός υπεύθυνος της Χριστιανικής Στέγης Αρχιμ. π. Βασίλειος Μπλάνας και ο εφημέριος του Ναού Αρχιμ. π. Γαβριήλ Χριστόπουλος ενώ θα ψάλλει ο βυζαντινός χορός των νεανικών Ομάδων της Χριστιανικής Στέγης Πατρών.

Το δε εσπέρας, και ώρα 7:00 μ.μ., στην κεντρική αίθουσα ομιλιών της Χριστιανικής Στέγης Πατρών – Παντανάσσης 61-  θα τελεσθεί η ακολουθία του αγιασμού και θα πραγματοποιηθεί η εναρκτήρια ομιλία από τον π.  Βασίλειο Μπλάνα με Θέμα « Ο Αληθινός Άνθρωπος»

Αναφέρουμε ότι η Χριστιανική Στέγη Πατρών λειτουργεί στην πόλη μας, πάντα κάτω από την σκέπη και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. Χρυσοστόμου καθώς και των αειμνήστων προκατόχων του, πολλές δεκαετίες τώρα στην πόλη των Πατρών και εκτός από το ορθόδοξο κατηχητικό της έργο που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους, άνδρες και γυναίκες, κατά τις εβδομαδιαίες συναντήσεις τους, έχει να επιδείξει έντονο φιλανθρωπικό αλλά και κοινωνικό χαρακτήρα. Ενδεικτικά αναφέρεται η διοργάνωση ομιλιών και ημερίδων από διακεκριμένους ομιλητές, γιορτών, οι επισκέψεις σε ιδρύματα και νοσοκομεία της πόλεώς μας, η διοργάνωση αιμοληψιών σε συνεργασία με τα νοσοκομεία της περιοχής, καθώς και πνευματικές εκδρομές και ιεραποστολικές εξορμήσεις σε διάφορα μέρη εντός και εκτός Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα δικά σας σχόλια!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...