Σας καλωσορίζουμε στο επίσημο ιστολόγιο του Ι. Ν. Παναγίας Αλεξιωτίσσης - Σας Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη σας.

Συμπληρώστε το e-mail σας, για να λαμβάνετε ηλεκτρονικά τις αναρτήσεις μας

Θα σας σταλεί ένα email για ενεργοποίηση.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Για την ειλικρινή συμμετοχή κατά την εξόδιο ακολουθία και την εν γένει συμπαράσταση στο πένθος μας επί τη εκδημία του σεβαστού και πολυαγαπημένου μας πατέρα, παππού, προπάππου, θείου και πνευματικού πατέρα, 
π. ΓΕΩΡΓΙΟΥ  ΑΘΑΝ. ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ
πρωτοπρεσβυτέρου
θεωρούμε χρέος  να εκφράσουμε τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μας προς τα πλήθη των ευσεβών χριστιανών, που κατέκλεισαν τον Ι.Ν Παντανάσσης και τους γύρω χώρους, για την αγάπη, την ευγένεια, την ευλάβεια και την υπομονή τους.

Ιδιαιτέρως και ευσεβάστως υποβάλλουμε τις ευχαριστίες και εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας προς τους Σεβασμιωτάτους Μητροπολίτας Πατρών κ.κ Χρυσόστομο, Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ Αμβρόσιο, Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ.κ Εφραίμ, Νέας Σμύρνης κ.κ Συμεών, Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ Κοσμά και τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Κερνίτσης κ.κ Χρύσανθο.

Προς τους ευσεβείς ιερομονάχους, πρεσβυτέρους, μοναχούς και μοναχές που συμπαραστάθηκαν στο πένθος μας και προσευχήθηκαν μαζί μας.

Προς τους ιερείς, ιεροψάλτες, επιτρόπους και νεωκόρους του ιερού ναού Παντανάσσης για την εκ μέρους τους προσφορά και εξυπηρέτηση καθ’ όλη την ημέρα της  29ης Μαρτίου.

Προς όλους όσους με ψηφίσματα, δημοσιεύματα, μηνύματα και τηλέφωνα εξέφρασαν τις ευχές τους και την ειλικρινή συμπάθεια τους.

Προς όλους εκείνους που κατέθεσαν χρηματικά ποσά εις μνήμη του π. Γεωργίου, σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Προς τον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο της περιοχής μας, που με εκτίμηση και σεβασμό κάλυψαν το γεγονός, ιδιαιτέρως δε προς τον τηλεοπτικό σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών «Λύχνος» που κάλυψε ζωντανά την εξόδιο ακολουθία.

Προς τους θεράποντας ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό των νοσηλευτικών ιδρυμάτων της πόλης μας στα οποία ο εκλιπών  νοσηλεύτηκε, δια την αμέριστη και αγόγγυστη προσφορά τους

Προς τις νοσηλεύτριες κ. Ελένη Αγγελή, κ. Αικατερίνη Τσερμπίνην, κ. Μελισσάνδρα  Δρακάτου και κ. Όλγα  Βιδούρη, για την επί δυόμιση περίπου χρόνια προσφορά τους πλησίον του.

Είθε ο Κύριος να ανταποδώσει εις όλους τις ευλογίες Του κατά το Αυτού έλεος.

ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα δικά σας σχόλια!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...