Σας καλωσορίζουμε στο επίσημο ιστολόγιο του Ι. Ν. Παναγίας Αλεξιωτίσσης - Σας Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη σας.

Συμπληρώστε το e-mail σας, για να λαμβάνετε ηλεκτρονικά τις αναρτήσεις μας

Θα σας σταλεί ένα email για ενεργοποίηση.

Στήθηκε και φέτος η Φάτνη στον Ι.Ν. Αγίων Αντωνίου & Χαραλάμπους στα Κρύα Ιτεών

Συνεχίζοντας την παράδοση, που θέλει τέτοιες μέρες το προαύλιο του Ι.Ν. Αγίων Αντωνίου & Χαραλάμπους στα Κρύα Ιτεών να ντύνεται στα γιορτινά του, η καλλιτεχνική ομάδα της Ενορίας έστησε και πάλι με τη φαντασία που διαθέτει, τη Χριστουγεννιάτικη Φάτνη.
Οι συνεργάτες του προϊσταμένου του Ιερού Ναού π. Ιωάννου Δημητροπούλου, με πολύ αγάπη και μεράκι δημιούργησαν και πάλι ένα πραγματικό στολίδι στην περιοχή, το οποίο με λαχτάρα προσμένουν κάθε χρόνο οι κάτοικοι να δουν και να απολαύσουν όλες αυτές τις ημέρες του Αγίου Δωδεκαημέρου.

Τέτοιες πρωτοβουλίες τις έχουμε ανάγκη στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, διότι μας αλλάζουν ευχάριστα την διάθεση, προσφέρουν χαρά στα παιδιά μας, ενώ παράλληλα μας υπενθυμίζουν το μεγάλο και κοσμοσωτήριο γεγονός της Ενανθρωπήσεως του Σωτήρος Χριστού.
Συγχαρητήρια αξίζουν στους καλλιτέχνες δημιουργούς: Κωνσταντίνο Λειβαδά, Αντώνιο Ντζούφρα, Χρήστο Χαρμπίλα, και Απόστολο Πατσούρα.
Ευχαριστούμε θερμά την Πρότυπη Ξυλεμπορία Γαλάνης Α Νικολακόπουλος Μ ΕΠΕ που εδρεύει στον Αλισσό για την προσφορά της ξυλείας με την οποία επενδύθηκε η Φάτνη.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα δικά σας σχόλια!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...