Σας καλωσορίζουμε στο επίσημο ιστολόγιο του Ι. Ν. Παναγίας Αλεξιωτίσσης - Σας Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη σας.

Συμπληρώστε το e-mail σας, για να λαμβάνετε ηλεκτρονικά τις αναρτήσεις μας

Θα σας σταλεί ένα email για ενεργοποίηση.

Αφιέρωμα στον Πόντο - Εκδήλωση στην Χριστιανική Στέγη Πατρών

Πρόσκληση για την Εκδήλωση - Αφιέρωμα στον Πόντο με ομιλία του Ομοτίμου Καθηγητού της Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Βασιλείου Κέκη, με Θέμα "ΠΟΝΤΟΣ ....ΠΟΝΟΣ"
Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 στις 7:00 μ.μ. στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων της Χριστιανικής Στέγης Πατρών.

 Η παρουσία σας αποτελεί τιμή και χαρά για εμάς.


Ο κ. Βασίλειος Κέκης είναι Ομότιμος Καθηγητής της Χειρουργικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει εργαστεί ως Χειρουργός Ιατρός σε παγκοσμίου φήμης νοσοκομεία εντός και εκτός Ελλάδος . Έλαβε πλην του Πτυχίου Ιατρικής από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, Πτυχίο Master of Science από το Πανεπιστήμιο Tuft's Βοστώνης των ΗΠΑ. Έγινε Διδάκτωρ Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι μέλος πολλών Επιστημονικών Εταιρειών. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι είναι μέλος της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας, της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργών Ενδοκρινών αδένων, Ελληνικής Ογκολογικής Εταιρείας, Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, International Society of Surgery,  International Hepato-Pancreato-Billiary Association.κ.α.  Υπηρέτησε ως Επισκέπτης Καθηγητής στο Yale University U.S.A University of Bern, Switzerland. Τέλος συμμετείχε σε πλείστα Ελληνικά και Διεθνή Επιστημονικά Συνέδρια. Υπάρχουν 350 δημοσιεύσεις και ανακοινώσεις σε Ελληνικά και Ξένα Ιατρικά Περιοδικά και Συνέδρια.  Έχει τιμηθεί από την ΑΘΠ τον Οικουμενικό Πατριάρχη με το οφφίκιο του Άρχοντος Ακτουαρίου.

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΠΑΤΡΩΝ
Παντανάσσης 61, 26221, Πάτρα
Τηλ-Fax: 2610279807

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα δικά σας σχόλια!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...