Σας καλωσορίζουμε στο επίσημο ιστολόγιο του Ι. Ν. Παναγίας Αλεξιωτίσσης - Σας Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη σας.

Συμπληρώστε το e-mail σας, για να λαμβάνετε ηλεκτρονικά τις αναρτήσεις μας

Θα σας σταλεί ένα email για ενεργοποίηση.

Το διήμερο 6 και 7 Ιουνίου ο Ι.Ν. Αγίων Αντωνίου και Χαραλάμπους εις Κρύα Ιτεών Πατρών, εορτάζει και πανηγυρίζει επί τη Μνήμη του Οσίου Πατρός ημών Παναγή του Μπασιά του εν Κεφαλληνία

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΑΤΡΩΝ 
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΤΩΝΙΟΥ & ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
ΕΙΣ ΚΡΥΑ ΙΤΕΩΝ

ΙΕΡΑ  ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ

ΟΣΙΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΗΜΩΝ
ΠΑΝΑΓH ΤΟΥ ΜΠΑΣΙΑ
ΤΟΥ ΕΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑ

Την Πέμπτη 7 Ιουνίου, Μνήμη του Οσίου Πατρός ημών Παναγή του Μπασιά του εν Κεφαλληνία, ο ως άνω Ιερός Ναός θα εορτάσει μετά πάσης εκκλησιαστικής και θρησκευτικής λαμπρότητος.
Ως γνωστόν, εις τον Ναόν υπάρχει τεμάχιον του χαριτοβρύτου Λειψάνου του Αγίου, καθώς και ιερόν Προσκυνητάριον Αυτού. 


Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018 
7:00 μ.μ. Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ Αρτοκλασίας. Θα χοροστατήσει και θα ομιλήσει ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018 
7:00 π.μ. Όρθρος - Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, υπό του Αιδεσιμολογιωτάτου Πρωτοπρεσβυτέρου π. Νικολάου Σκιαδαρέση προϊσταμένου του Ιερού Ναού Αγίου Ανδρέου Πατρών. 
7:00 μ.μ. Ιερά Παράκλησις προς τον Όσιον Παναγήν υπό του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου π. Κωνσταντίνου Θεοδωροπούλου, προϊσταμένου του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Αγυιάς. Θα επακολουθήσει Λιτάνευση της Εικόνος του Οσίου μετά του τεμαχίου του Ιερού αυτού Λειψάνου, εντός της Ενορίας. 
9:00 μ.μ. Πολιτιστικό πρόγραμμα με παραδοσιακούς χορούς.

Όλες οι ως άνω Ιερές Ακολουθίες θα είναι αφιερωμένες στα παιδιά μας που διαγωνίζονται στις πανελλήνιες εξετάσεις, ώστε διά πρεσβειών του Αγίου μας, να λάβουν δύναμη και φωτισμό, προκειμένου να έχουν επιτυχία στην ωραία προσπάθειά τους για το μέλλον τους. 

Θα τεθούν προς προσκύνηση και ευλογία, Ιερά Λείψανα του Αγίου καθώς και τεμάχια από τα άμφιά του.

Όσοι επιθυμείτε να προσφέρετε άρτους για να συμμετάσχετε στην Αρτοκλασία της Πανηγύρεως (Εσπερινός 6ης Ιουνίου, ώρα 7:00 μ.μ.) υπέρ υγείας και ευλογίας της οικογενείας σας, παρακαλείστε όπως μας το δηλώσετε εγκαίρως, προκειμένου να φροντίσουμε διά την παρασκευήν των (τηλ. 2610.340-902 & 6936581661).

ΕΚ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥΔεν υπάρχουν σχόλια :

Τα δικά σας σχόλια!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...