Σας καλωσορίζουμε στο επίσημο ιστολόγιο του Ι. Ν. Παναγίας Αλεξιωτίσσης - Σας Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη σας.

Συμπληρώστε το e-mail σας, για να λαμβάνετε ηλεκτρονικά τις αναρτήσεις μας

Θα σας σταλεί ένα email για ενεργοποίηση.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

  ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΤΩΝΙΟΥ & ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
ΕΙΣ ΚΡΥΑ ΙΤΕΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου στα Κρύα Ιτεών, με την ευκαιρία της Πανηγύρεως του Αγίου Παναγή του Μπασιά του εν Κεφαλληνία (στο Ναό υπάρχει τεμάχιον του χαριτοβρύτου Λειψάνου του Αγίου, καθώς και ιερόν Προσκυνητάριον Αυτού), καθ' όλες τις Ιερές Ακολουθίες θα αναπέμπωνται δεήσεις υπέρ ενισχύσεως και φωτισμού των διαγωνιζομένων μαθητών στις πανελλήνιες εξετάσεις.
Καλούμε λοιπόν τους διαγωνιζομένους μαθητές και τις μαθήτριες μετά των οικείων των, να συμπροσευχηθούμε όλοι μαζί, ώστε διά πρεσβειών του Αγίου μας, να λάβουν δύναμη και φωτισμό, προκειμένου να έχουν επιτυχία στην ωραία προσπάθειά τους για το μέλλον τους.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ


Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018
7:00 μ.μ. Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ Αρτοκλασίας. Θα χοροστατήσει και θα ομιλήσει ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος

Πμπτη 7 Ιουνίου 2018
7:00 π.μ. Όρθρος - Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, υπό του Αιδεσιμολογιωτάτου Πρωτοπρεσβυτέρου π. Νικολάου Σκιαδαρέση προϊσταμένου του Ιερού Ναού Αγίου Ανδρέου Πατρών. 
7:00 μ.μ. Ιερά Παράκλησις προς τον Όσιον Παναγήν υπό του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου π. Κωνσταντίνου Θεοδωροπούλου, προϊσταμένου του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Αγυιάς. Θα επακολουθήσει Λιτάνευση της Εικόνος του Οσίου μετά του τεμαχίου του Ιερού αυτού Λειψάνου, εντός της Ενορίας. 

Θα τεθούν προς προσκύνηση και ευλογία Ιερά Λείψανα του Αγίου καθώς και τεμάχια από τα άμφιά του. 

Εκ του Ιερού Ναού


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα δικά σας σχόλια!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...