Σας καλωσορίζουμε στο επίσημο ιστολόγιο του Ι. Ν. Παναγίας Αλεξιωτίσσης - Σας Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη σας.

Συμπληρώστε το e-mail σας, για να λαμβάνετε ηλεκτρονικά τις αναρτήσεις μας

Θα σας σταλεί ένα email για ενεργοποίηση.

ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΟΣΙΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΗΜΩΝ ΠΑΪΣΙΟΥ (ΠΑΝΑΓΗ) ΤΟΥ ΜΠΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑ

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΙΕΡΟΣ ΕΝΟΡΙΑΚΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ & ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΚΡΥΑ ΙΤΕΩΝ
ΙΕΡΑ   ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ

ΟΣΙΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΗΜΩΝ
ΠΑΪΣΙΟΥ (ΠΑΝΑΓΗ) ΤΟΥ ΜΠΑΣΙΑ
ΤΟΥ ΕΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑ
Την Παρασκευή 7 Ιουνίου, Μνήμη του Οσίου Πατρός ημών Παϊσίου του Μπασιά του εν Κεφαλληνία, ο ως άνω Ιερός Ναός θα εορτάσει μετά πάσης εκκλησιαστικής και θρησκευτικής λαμπρότητος.
Ως γνωστόν, εις τον Ναόν φυλάσσεται τεμάχιον του χαριτοβρύτου Λειψάνου του Αγίου, καθώς Εικών τέμπλου και ιερό Προσκυνητάριο Αυτού.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013
7:00 μ.μ. Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ Αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος.

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013
7:00 π.μ. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία κατά την οποίαν θα ομιλήσει ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Νικόλαος Σκιαδαρέσης, προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Ανδρέου Πατρών.
7:00 μ.μ. Εσπερινός, Ιερά Παράκλησις και Λιτάνευσις της Εικόνος του Οσίου Παϊσίου μετά του τεμαχίου του Ιερού αυτού Λειψάνου. Τον θείον λόγον θα κηρύξει ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Χρύσανθος Στελλάτος προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου Πατρών.
Θα επακολουθήσει πολιτιστικό πρόγραμμα με παραδοσιακούς χορούς στο οποίο θα συμμετάσχουν: παιδιά των Κατηχητικών Ομάδων της Ενορίας μας, η Νεανική Ομάδα Αγίας Ειρήνης Ριγανοκάμπου Πατρών και τα χορευτικά τμήματα των Εκπολιτιστικών Συλλόγων της περιοχής μας «Νεάπολις» και «Κρύα Ιτεών».

Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν άρτους για να συμμετάσχουν στην Αρτοκλασία της Πανηγύρεως αυτής, παρακαλούνται να μας το δηλώσουν εγκαίρως, προκειμένου να φροντίσουμε για την παρασκευή τους (τηλ. 2610.340-902 & 6936581661).


ΕΚ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα δικά σας σχόλια!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...