Σας καλωσορίζουμε στο επίσημο ιστολόγιο του Ι. Ν. Παναγίας Αλεξιωτίσσης - Σας Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη σας.

Συμπληρώστε το e-mail σας, για να λαμβάνετε ηλεκτρονικά τις αναρτήσεις μας

Θα σας σταλεί ένα email για ενεργοποίηση.

Στυλιανού Μάλλιαρη αιωνία η μνήμη

Ο αγαπημένος μας φίλος με το γλυκό κι ευγενικό του χαμόγελο, τα πολλά χαρίσματα και αρετές, ο αδελφός μας Στυλιανός Μάλλιαρης, έφυγε σήμερα από κοντά μας... 
Το ομαδόπουλο με το ζωηρό βλέμμα και ανήσυχο πνεύμα, ο ομαδάρχης μας που διηκόνησε θυσιαστικά και με αγάπη στην κατασκήνωσή μας, ο πάντα δραστήριος και ζωντανός Στέλιος μας...
αγωνίστηκε και δοκιμάστηκε πολύ στη ζωή του.

Προσευχόμαστε θερμά ο Θεός του ελέους και των οικτιρμών  να τον αναπαύσει από τους κόπους του και να του χαρίσει να ζήσει μέσα στη ζεστασιά της οικογένειας των Αγίων Του.
Εμείς θα τον θυμόμαστε πάντα με απέραντη αγάπη. Ας είναι αιωνία του η μνήμη.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλλεί την Τρίτη 24.9.13 στις 4.00 μ.μ. από τον Ι. Ν. Ευαγγελιστρίας Πατρών.


kataskinosi-agkyra 

2 σχόλια :

  1. Στέλιο μου σε γνώρησα όταν πόνεσες πολύ σε μικρή ηλικία. 1ώρα αφού κήδεψες τον πατέρα σου. Δεν κάναμε πολύ παρέα αλλά σε θυμάμαι. Σημερα εντελώς τυχαία έμαθα για το μεγάλο ταξίδι σου. Πονάω, όχι για σένα δίοτι ξέρω πως θα έχεις μια στενή θέση με το Θεό εκεί που πήγες, Πονάω για το μωράκι σου που θα μεγαλώσει όπως και εσύ χωρίς πατέρα. Δεν ήξερα για το πρόβλημά σου και διαβάζω τα σχόλια πιο πάνω και βλέπω ότι υπέφερες πολλά χρόνια. Δεν θα ξεχάσω τα λίγα χρόνια που είχαμε μια μικρή επικοινωνία στις συγκεντρλωσεις του κατηχητικού το χαμόγελο και την μεγάλη σου καρδιά. Με είχε συγκλονήσει ο τρόπος που λειτουργούσες απο πολύ μικρή ηλικία.

    είσουν και θα παραμείνες ένας άγγελος.
    Καλό σου ταξίδι! Ο Κύρίός μας ας σε αναπαύσει και ναδώσει δύναμη στη σύζυγό σου να συνεχήσει το έργο της οικογενείας σου.

    Χ.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό ταξίδι... ο Κύριος να αναπαυσει την ψυχη του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...