Σας καλωσορίζουμε στο επίσημο ιστολόγιο του Ι. Ν. Παναγίας Αλεξιωτίσσης - Σας Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη σας.

Συμπληρώστε το e-mail σας, για να λαμβάνετε ηλεκτρονικά τις αναρτήσεις μας

Θα σας σταλεί ένα email για ενεργοποίηση.

Ολοκληρώθηκαν σχεδόν τα κτισίματα του νέου Ιερού Ναού του Αγίου Αντωνίου στα Κρύα Ιτεών (φωτο)

Με τη Χάρη του Θεού και την αρωγή του Αγίου μας Αντωνίου του Μεγάλου, ολοκληρώθηκαν σχεδόν τα κτισίματα του νέου Ιερού Ναού του Αγίου Αντωνίου στα Κρύα Ιτεών των Πατρών.
Ευχαριστούμε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Χρυσόστομο με την ευλογία και τις προσευχές του οποίου φτάσαμε μέχρι εδώ σε μια εποχή τόσο δύσκολη.
Ευχαριστούμε επίσης μέσα από την καρδιά μας όλους τους μέχρι τώρα ευσεβείς δωρητές και συνδρομητές οι οποίοι στήριξαν και στηρίζουν το μεγάλο αυτό έργο από το υστέρημά τους.
Πραγματικά χωρίς τη βοήθεια όλων αυτών των αξιοθαύμαστων ανθρώπων, το έργο εκ των πραγμάτων λόγω της καταστάσεως που βιώνουμε θα είχε σταματήσει προ πολλού.
Βεβαίως χρωστούμε αρκετά χρήματα, αλλά ελπίζουμε ότι ο Άγιος δεν θα μας αφήσει και θα στείλει προθύμους ανθρώπους οι οποίοι θα βοηθήσουν και πάλι για την αποπεράτωση του Ναού του.


Στην συγκεκριμένη φάση των κτισιμάτων του Ναού, είχαμε σημαντικές προσφορές και χορηγίες δομικών υλικών από τις εταιρίες ΤΕΡΝΑ Α.Ε. και ΤΙΤΑΝ Α.Ε. οι οποίες έχουν σταθεί από την αρχή πολύτιμα στο πλευρό μας.
Ευχαριστούμε άπαντες από καρδίας.
Όλοι οι προσφέροντες συγκαταλέγονται ανάμεσα στους κτήτορες του Ναού μας και τα ονόματά τους όπως η τάξις της Εκκλησίας μας θέλει, θα μνημονεύονται ακαταπαύστως σε όλες τις Θείες Λειτουργίες και τις Ιερές Ακολουθίες.
Ευχόμεθα ο Άγιος Θεός διά πρεσβειών του Αγίου Αντωνίου να χαρίζει σε όλους κάθε ευλογία και με το καλό να μας αξιώσει να εορτάσουμε ευλογημένα και πανευφρόσυνα Χριστούγεννα!


Εκ μέρους
του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου & της Ερανικής Επιτροπής

π. Ιωάννης Δημητρόπουλος



Για όποιον θέλει να ενισχύσει ή να συνεισφέρει με οποιονδήποτε τρόπο (προσφορά οποιασδήποτε εργασίας ή προσφορά υλικών) στην ολοκλήρωση και αποπεράτωση του μοναδικού Ναού του Αγίου Αντωνίου στην πόλη των Πατρών μπορεί να επικοινωνεί μαζί μας κατά τους παρακάτω τρόπους:
 
Ταχυδρομική Διεύθυνση:
Ι.Ν. Αγίων Χαραλάμπους & Αντωνίου
Κρύα Ιτεών
26332 Πάτρα
Grecce

Ηλεκτρονική διεύθυνση:
ioannisdim@hotmail.gr

Τηλέφωνα
2610340902 και 6936581661

Μπορεί επίσης να καταθέτει χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό που διατηρεί ο Ναός μας, ενημερώνοντάς μας πάντα, για να λάβει και την ανάλογη απόδειξη.
Εθνική Τράπεζα

226/296222-53

ΙΒΑΝ GR0501102260000022629622253






















Πως θα βρείτε το Ναό:

Προβολή χάρτη

1. Κατευθυνόμενοι προς Πάτρα από την περιμετρική οδό, εισέρχεστε από την είσοδο του Γλαύκου και κατευθύνεστε προς την παραλία από τον παράλληλο δρόμο του ποταμού Γλαύκου. 100 Μέτρα πριν βγείτε στον τελευταίο δρόμο (Ακτή Δυμαίων), στρίβετε δεξιά, στην οδό Ουρανού και αντικρίζετε το Ναό μας.

2. Από την Ακτή Δυμαίων, κοντά στο ύψος του νέου λιμανιού και στο ρεύμα προς Πάτρα, στρίβετε στην οδό Δημοκλέους όπου ακριβώς βρίσκεται η αντιπροσωπεία αυτοκινήτων της Nissan. Προχωρείτε όλο το δρόμο που οδηγεί στην οδό Αντιοχείας και στρίβετε δεξιά. Στα 70 μέτρα συναντάτε την οδό Ύλου την οποία ανεβαίνοντας, θα αντικρίσετε αμέσως το Ναό μας.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα δικά σας σχόλια!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...