Σας καλωσορίζουμε στο επίσημο ιστολόγιο του Ι. Ν. Παναγίας Αλεξιωτίσσης - Σας Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη σας.

Συμπληρώστε το e-mail σας, για να λαμβάνετε ηλεκτρονικά τις αναρτήσεις μας

Θα σας σταλεί ένα email για ενεργοποίηση.

Καταργούνται χριστιανικές αργίες στα σχολεία ελέω των μουσουλμάνων μαθητών!

Καταργούνται χριστιανικές αργίες στα σχολεία ελέω των μουσουλμάνων μαθητών!Μια εβδομάδα νωρίτερα φαίνεται πως θα ανοίξουν τα σχολεία για την επόμενη σχολική χρονιά, ενώ οι μαθητές και καθηγητές θα «χάσουν» δύο αργίες, σύμφωνα με το νέο σχέδιο του υπουργείου Παιδείας.

Όπως αναφέρουν «ΤΑ ΝΕΑ», το προσχέδιο για την έναρξη και λήξη του επόμενου σχολικού έτους το οποίο θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες από το υπουργείο προβλέπει έναρξη μαθημάτων στις 8 Σεπτεμβρίου 2014.
Επιπλέον, παύει να θεωρείται αργία η γιορτή του Αγίου Ιωάννου ( 7/01) και οι διακοπές των Χριστουγέννων θα είναι κατά την περίοδο 24/12 έως και 06/01, ενώ, καταργείται και η αργία των Τριών Ιεραρχών στις 30/01.
Την γιορτή των Τριών Ιεραρχών θα γίνεται εκκλησιασμός και δραστηριότητες για την προσφορά των Τριών Ιεραρχών. Οι αλλαγές αυτές γίνονται με γνώμονα την εφαρμογή της «λευκής εβδομάδας», δηλαδή της διακοπής των μαθημάτων στα σχολεία κοντά στην περίοδο της Καθαράς Δευτέρας, ωστόσο, καθώς το πρόγραμμα στην παρούσα φάση δεν φαίνεται να βγαίνει. 
Επιπρόσθετα, η «λευκή εβδομάδα» δεν θα ισχύσει από την επόμενη σεζόν, αλλά από την σχολική χρονιά 2015-2016.

Σύντομα απ' ότι φαίνεται θα καταργηθεί ο Αγιασμός κατά την έναρξη σχολικού έτους αλλά και οι υπόλοιπες θρησκευτικές αργίες!

Τελικά ορισμένων πολιτικών η εμμονή τους με την εκκλησία και γενικότερα με την ορθόδοξη Θρησκεία δεν έχει όρια. Έχουν λύσει όλα τα σημαντικά προβλήματα της Ελλάδος και τώρα το μόνο που τους απέμεινε να μουσουλμανοποιήσουν και τους Έλληνες Ορθόδοξους μαθητές.
Λυπάμαι που ορισμένοι εξ αυτών τρέχουν σε μεγάλες Θρησκευτικές εορτές να μπουν στις εκκλησίες μπροστά να φαίνονται έτσι για να μαζεύουν ψηφαλάκια από τον ορθόδοξο λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα δικά σας σχόλια!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...