Σας καλωσορίζουμε στο επίσημο ιστολόγιο του Ι. Ν. Παναγίας Αλεξιωτίσσης - Σας Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη σας.

Συμπληρώστε το e-mail σας, για να λαμβάνετε ηλεκτρονικά τις αναρτήσεις μας

Θα σας σταλεί ένα email για ενεργοποίηση.

Η Ενορία του Ι.Ν. Αγίων Αντωνίου & Χαραλάμπους διοργανώνει τριήμερη προσκυνηματική εκδρομή στην ΚΕΡΚΥΡΑ 1-3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019


ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΤΩΝΙΟΥ & ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
ΕΙΣ ΚΡΥΑ ΙΤΕΩΝ

Η Ενορία μας διοργανώνει
Τριήμερη προσκυνηματική εκδρομή στην ΚΕΡΚΥΡΑ
1-3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

1η μέρα: 01/07 – Δευτέρα
Αναχώρηση από το Ναό του Αγίου Αντωνίου στις 06:00 το πρωί για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για το λιμάνι της Κέρκυρας. Μετάβαση και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο City Marina. Ελεύθερος χρόνος. Στις 16:45 συγκέντρωση στο ξενοδοχείο προκειμένου να επισκεφθούμε το Μητροπολιτικό Ναό της Υπεραγίας Θεοτόκου Σπηλαιωτίσσης και Αγίου Βλασίου και να προσκυνήσουμε το άφθαρτο Σκήνωμα της Αγίας Θεοδώρας της Αυγούστας. Κατόπιν συνεχίζουμε προς Κανόνι. Ενδιάμεση στάση για Προσκύνημα στην Ι. Μονή Παναγίας της Κασσωπίτρας. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Κανόνι, το Ναό της Παναγίας των Βλαχερνών και θα δούμε πανοραμικά το Ποντικονήσι. Αντικρίζοντας τη θέα μπορούμε να απολαύσουμε τον καφέ μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: 02/07 – Τρίτη
Εκκλησιασμός στο Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος και προσκύνημα στο άφθαρτο ιερό Λείψανό του. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για πρωινό. Αναχώρηση για το βόρειο μέρος του νησιού. Θα επισκεφθούμε και θα προσκυνήσουμε στις Ιερές Μονές Παντοκράτορος Καμαρέλας, Παντοκράτορος στο χωριό Άγιος Αθανάσιος περιοχή Αγρός και θα καταλήξουμε στην όμορφη Παλαιοκαστρίτσα με το βυζαντινό Μοναστήρι, κτισμένο στο ψηλότερο σημείο του λόφου με πανοραμική θέα στον κόλπο. Εκεί θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μπάνιο (προαιρετικά) και φαγητό. Επιστρέφοντας στην πόλη θα επισκεφθούμε την Ι. Μονή Πλατυτέρας όπου βρίσκεται και ο τάφος του Ιωάννου Καποδίστρια πρώτου κυβερνήτου της Ελλάδος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: 03/07 – Τετάρτη
Πρωινό. Ελεύθερος χρόνος για έναν τελευταίο περίπατο στην παλιά πόλη και τα γραφικά καντούνια της Κέρκυρας. Στις 10:30 αναχωρούμε για τον παλαιότερο Ιερό Ναό της Κέρκυρας των Αγίων Αποστόλων Ιάσονος και Σωσιπάτρου. Επόμενος σταθμός μας το Αχίλλειο ανάκτορο (προαιρετικά), θερινή κατοικία της πριγκίπισσας Σίσσυ. Ακολούθως θα επισκεφθούμε το χωριό Μπενίτσες. Εκεί μπορούμε να πάρουμε το μεσημεριανό μας φαγητό. Επιστροφή στο λιμάνι της Κέρκυρας όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο και θα αναχωρήσουμε για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Επιστροφή στην Πάτρα αργά το βράδυ.

Η σειρά των επισκέψεων που αναφέρονται παραπάνω, μπορεί να αλλάξει για την καλλύτερη διοργάνωση της εκδρομής, χωρίς ωστόσο να παραλειφθεί κάτι.

Τιμή: 140,00€ κατ' άτομο σε δίκλινα & τρίκλινα δωμάτια (Επιβάρυνση Μονοκλίνου: + 45,00€)

Στην ανωτέρω τιμή περιλαμβάνονται:
• Η μεταφορά με κλιματιζόμενο πούλμαν.
• Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ηγουμενίτσα - Κέρκυρα, Κέρκυρα - Ηγουμενίτσα.
• 2 διανυκτερεύσεις στην πόλη της Κέρκυρας στο ξενοδοχείο τριών αστέρων City Marina, με πρωινό.
Ταξιδιωτική ασφάλιση.

Στην ανωτέρω τιμή δεν περιλαμβάνονται:
• Η είσοδος σε μουσεία, εν προκειμένω στο Αχίλλειο.
• Φαγητό.
• Οτιδήποτε δεν αναφέρεται στα ανωτέρω.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
στον υπεύθυνο της εκδρομής π. Ιωάννη Δημητρόπουλο - τηλ: 6936581661


Η κράτηση θέσεως θεωρείται έγκυρος μόνο με προκαταβολή: 70 ευρώ έως 23/06/2019. Εξόφληση ολόκληρου του εισιτηρίου: έως 29/06/2019.

1 σχόλιο :

  1. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΟ ΒΡΗΣΚΕΙΣ. ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΡΘΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...