Σας καλωσορίζουμε στο επίσημο ιστολόγιο του Ι. Ν. Παναγίας Αλεξιωτίσσης - Σας Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη σας.

Συμπληρώστε το e-mail σας, για να λαμβάνετε ηλεκτρονικά τις αναρτήσεις μας

Θα σας σταλεί ένα email για ενεργοποίηση.

Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος. <Ελπίζω να μην υπάρχει κάποιος που να πει, πλέον πρέπει να φορολογήσουμε και τις μερίδες φαγητού που δίνουμε στους απόρους>,

Στην πρωινή εκπομπή «Κοινωνία Mega» μίλησε σήμερα το πρωί ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, σχετικά με την εξαίρεση της Εκκλησίας από το ενιαίο τέλος.
«Κάθε φορά είμαστε θύματα μιας μυθολογίας (σ.σ. η Εκκλησία) και μιας σκόπιμης προπαγάνδας, η Εκκλησία φορολογείται κανονικά σε όλα. Κάθε εκκλησιαστικό ΝΠΔΔ όταν έχει ένα περιουσιακό στοιχείο που αποδίδει κάτι, η έχει κάποια εμπορική αξία αυτό φορολογείται», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Ιγνάτιος.
Εν συνεχεία ο Μητροπολίτης Δημητριάδος, τόνισε: «Πρέπει να ξέρετε μόνο αυτό το χρόνο η ΕΚΥΟ πλήρωσε 2,5 εκατομμύρια φόρους, στη Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος όλα τα ΝΠΔΔ, έχουμε φτάσει σχεδόν το μισό εκατομμύριο σε φόρους.»
«Καθημερινά στην Μητρόπολη μας, δίνουμε 1.400 μερίδες φαγητού καθημερινά. Ελπίζω να μην υπάρχει κάποιος που να πει, πλέον πρέπει να φορολογήσουμε και τις μερίδες φαγητού που δίνουμε στους απόρους», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ιγνάτιος.

1 σχόλιο :

  1. Σεβασμιώτατε, αν μορουσανε θα το κανανε κι αυτο! εμενα παντως δεν θα μ φαινοταν περιεργο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...