Σας καλωσορίζουμε στο επίσημο ιστολόγιο του Ι. Ν. Παναγίας Αλεξιωτίσσης - Σας Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη σας.

Συμπληρώστε το e-mail σας, για να λαμβάνετε ηλεκτρονικά τις αναρτήσεις μας

Θα σας σταλεί ένα email για ενεργοποίηση.

Πανηγύρισε ο Ι. Ν. του Αγίου Παύλου Πατρών - χειροτονεία εις Πρεσβύτερο, τον Διάκονο του Ναού π. Αθανάσιο Τσάμπρα.

Με κάθε μεγαλοπρέπεια και εκκλησιαστική τάξη, ο περικαλλής Ιερός Ναός του Αγίου Αποστόλου Παύλου Πατρών τίμησε την Ιερά Μνήμη του Αποστόλου των Εθνών, ιδρυτού της Εκκλησίας της Ελλάδος, εν πληθούση εκκλησία.
Το περ. Σάββατο 29 Ιουνίου ανήμερα της εορτής τελέσθηκε πανηγυρική Θεία Λειτουργία εις την οποία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος ο οποίος κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας χειροτόνησε στον δεύτερο βαθμός της Ιερωσύνης, τον Διάκονο του Ναού π. Αθανάσιο Τσάμπρα.
Ο π. Αθανάσιος, έχει πανεπιστημιακή θεολογική μόρφωση, είναι ένας συνειδητοποιημένος κληρικός, ιεροπρεπής και παραδοσιακός παρά το νεαρό της ηλικίας του.
Συλλειτούργησαν, οι Αρχιμανδρίτες π. Νικόδημος Πετρόπουλος, π. Αμβρόσιος Γκουρβέλος π. Γερβάσιος Παρακεντές, οι Πρωτοπρεσβύτεροι π. Ανδρέας Γεωργακόπουλος, π. Σωτήριος Μανωλόπουλος, ο Πρεσβύτερος π. Γεώργιος Σμεράιδος και οι Διάκονοι Σεραφείμ Αργυρόπουλος, Ιωσήφ Μήλιας, Ιερόθεος Ανδρουτσόπουλος, Χρήστος Λυκουρέσης, Κωνσταντίνος Τσαγκάρης και φυσικά ο χειροτονηθείς ο κληρικός.
Αλέξανδρος Κολλιόπουλος

 


πηγή:anastasiosk.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα δικά σας σχόλια!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...