Σας καλωσορίζουμε στο επίσημο ιστολόγιο του Ι. Ν. Παναγίας Αλεξιωτίσσης - Σας Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη σας.

Συμπληρώστε το e-mail σας, για να λαμβάνετε ηλεκτρονικά τις αναρτήσεις μας

Θα σας σταλεί ένα email για ενεργοποίηση.

Ημέρα χαράς ή ημέρα λύπης;


Η πικρία πού ένιωσα σήμερα ήθελα να την μοιραστώ μαζί σας!

28η Οκτωβρίου 2011 ώρα 12:00 το μεσημέρι, βρίσκομαι με τα 2 παιδιά μου ηλικίας, 1ος και 3ων χρονών στην οδό Αγίου Ανδρέου στην Πάτρα προκειμένου να παρακολουθήσουμε την καθιερωμένη παρέλαση για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Απέναντι από την εξέδρα των επισήμων, στην Αγίου Ανδρέου, μία ομάδα διαδηλωτών κρατώντας μαύρες σημαίες φώναζε συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής και στη συνέχεια κινήθηκαν στην εξέδρα των επισήμων στην οποία δεν είχαν ανέβει ακόμα τα επίσημα πρόσωπα. Διαδηλωτές κατέλαβαν τον δρόμο και η παρέλαση διαλύεται προσωρινά πριν καν αρχίσει.

 




 Δεν με πίκρανε το συγκεκριμένο γεγονός διότι αυτοί Οι Έλληνες διαδηλωτές όπως και σε άλλες μεγάλες πόλεις τις Ελλάδος προσπάθησαν να κρατήσουν την παρέλαση μακριά από προδότες πολιτικούς!  Στην σημερινή γιορτή αν δεν κάνω λάθος γιορτάζουμε το ΟΧΙ του Ιωάννη Μεταξά. Οι σημερινοί εκπρόσωποι της Κυβερνήσεως,  είπαν όλοι ΝΑΙ αν δεν κάνω και πάλι λάθος. Αρά νομίζω πως δικαίως δεν είχαν καμία δουλειά να παρευρεθούν στην σημερινή μας καθαρά ΕΛΛΗΝΙΚΗ εορτή. Έχουν βαλθεί τα  δύο τελευταία χρόνια να μας διαγράψουν το χαμόγελό από το πρόσωπό μας.

Αυτοί οι πολιτικοί έχουν ξεπουλήσει ολόκληρη την Ελλάδα την οποία οι δικοί μας πρόγονοι έχυσαν το αίμα τους για να μας αφήσουν να ζήσουμε ελεύθεροι. Με ποιο δικαίωμα «κύριοι» πολιτικοί το κάνετε αυτό και έχετε το θράσος να παρευρίσκεστε σε Ελληνικές εορτές;

Δεν λέω χάρηκα που αποχώρησαν τελικώς οι πολιτικοί εκπρόσωποι αλλά πικράθηκα τόσο, διότι οι ανθέλληνες διοικούντες της πόλης μου, έδωσαν εντολή να σταματήσουν τα εμβατήρια που δυστυχώς στην Ελλάδα τα ακούμε 2 φορές τον χρόνο. Την σημερινή παρέλαση θα μπορούσε κανείς να την δει και ως παρέλαση καρναβαλιού. Αφού δίχως μουσική και ρυθμό επικρατούσε σε όλη την Οδό της Αγ. Ανδρέου το χάος. Και δεν φτάνει μόνο αυτό, δόθηκε εντολή να αποχωρήσει και ο στρατός με αποτέλεσμα να μην παρελάσει.

 Συνήθως σε αυτές της παρελάσεις πετούν και μαχητικά αεροσκάφη. Σε μας πάλι πετούσαν από το πρωί ψεκαστικά αεροσκάφη με χημικά υλικά αγνώστου περιεχομένου τα οποία εδώ και μέρες κάνουν ρίψεις σε καθημερινή βάση πρωί και βράδυ καταστρέφοντας εκτός της υγείας μας και τον καταγάλανο ουρανό. 

Για πιο λόγο γίνεται αυτό; Θα πάρουμε ποτέ  μια ξεκάθαρη αληθινή απάντηση; Ντροπή. 

Αν δέν κάνω πάλι λάθος νομίζω, πως η σημερινή ημέρα είναι αργία για τους Έλληνες. Μάλλον οι πιλότοι αυτών των αεροσκαφών δεν θα είναι Έλληνες. Εκτός αν υπάρχει άλλη επείγουσα σκοπιμότητα να μας ψεκάζουν καθημερινά! Και πάλι ντροπή!

Καλύτερα θα ήταν να μην πήγαινα σήμερα στην παρέλαση. Αυτό που είδαν τα ματάκια των παιδιών μου δεν είμαι σε θέση να δω πως το έχουν ερμηνεύσει. Φοβάμαι πως άλλο μήνυμα πήραν σήμερα.

Πραγματικά λυπήθηκα  πολύ.

Χρήστος Δημητρόπουλος

1 σχόλιο :

  1. ΧΤΕΣ ΓΙΟΡΤΑΣΑΜΕ ΤΟ ΕΝΔΟΞΟ "ΟΧΙ", ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΘΑΡΡΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ! ΟΧΙ, ΣΤΟΝ ΥΠΟΔΟΥΛΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ....ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΗΡΘΑΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ....ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΩΣ ΠΙΟ ΑΣΧΗΜΟ ΤΡΟΠΟ...ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ...ΑΥΤΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ 1940 ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΤΩΡΑ....ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΕΙΠΑΝ ΤΟ ΝΑΙ...ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ...ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ.....ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΟΜΩΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ...ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!! ΛΑΟΣ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ!!!! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ ΚΑΝΕΝΟΣ!!!!
    ΠΑΡΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΜΠΟΓΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ,ΤΑ DVD ΣΑΣ,ΤΟ ΜΑΣΩΝΙΣΜΟ, ΤΙΣ ΦΟΡΟΚΑΡΤΕΣ,ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΣΤΟ .....ΚΑΛΟ.....ΑΑΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΣΑΣ.....ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΤΟΞΙΚΑ ΑΕΡΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΙ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΜΑΣ ΟΥΡΑΝΟ.....ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΦΛΟΙ...
    Δ.Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...