Σας καλωσορίζουμε στο επίσημο ιστολόγιο του Ι. Ν. Παναγίας Αλεξιωτίσσης - Σας Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη σας.

Συμπληρώστε το e-mail σας, για να λαμβάνετε ηλεκτρονικά τις αναρτήσεις μας

Θα σας σταλεί ένα email για ενεργοποίηση.

Ο Χριστός καθημερινά δίπλα μας! Δείτε πως παρουσιάζεται στη ζωη μας.


Είναι δίπλα μας καθημερινά και δεν τον βλέπουμε! Γιατί καθημερινά τα μάτια της ψυχής μας είναι κλειστά! Όσο Χριστιανός και αν είσαι όση νηστεία και αν κάνεις και στην εκκλησία να πηγαίνεις, αν δεν ανοίξεις τα μάτια σου δεν θα τον δεις! Ακολουθεί ταινία μικρού μήκους. Είναι η ιστορία της Μαρίας και του μικρού Βασιλάκη. Δείτε πως παρουσιάζεται Ο Κύριος μας. Αξίζει να αφιερώσετε λίγο από το χρόνο σας. Θα καταλάβετε πως παρουσιάζεται Ο Κύριος καθημερινά δίπλα μας.

3 σχόλια :

  1. Gina soy xarizw ena MHNYMA AIWNIOY ZWHS.
    ΘΑ ΣΑΣ ΧΟΡΤΑΣΩ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΜΟΥ ΛΕΓΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ

    Σ' όλους αυτούς που τον ζητούν και την παρουσία του επιθυμούν, σ'όλους που ειναι πρόθυμοι να τον υπακούσουν και Σωτήρα και Κύριο τους να τον δεχτούν.

    Θα ανοίξω στην Ζωή σας ρυάκια και πήγες με δροσερά ΕΡΑ και θα μετατρέψω την ξερες γιες και καρδιές σε καρποφόρους κάμπους και πεδιάδες για να ευλογηθούν πολλ...οί λέγει ο Κύριος μέσα από τον λόγο το...υ.(Ησαΐας 34:5-7)

    Όλοι όσοι τον ζητούν και και την παρουσία του στην Ζωή τους επιθυμούν θα ανανεώσουν τις δυνάμεις τους σαν τους αετούς, θα τρέχουν χωρίς να εξασθενούν, θα βαδίζουν χωρίς και ν' αποσταινουν.(Ησαΐας 40:31)
    Και όσοι στον Κύριο εχουν δοθεί και μ' όλη την καρδιά τους τον εχουν εμπιστευτεί ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ Θ'ΑΝΤΛΗΣΟΥΝ ΝΕΡΟ ΑΠ' ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΥΜΝΗΣΟΥΝ και ΔΟΞΟΛΟΓΗΣΟΥΝ (Ησαΐας 12;3) γιατί άκουσε τον πόνο τους και εκπλήρωσε την ευχή της καρδίας τους.

    Θα έρθει η ήμερα που και στην Ελλάδα μας τα μάτια των Πνευματικά τυφλών και κουφών θα ανοιχτούν και θα ακούσουν και θα καταλάβουν οτι ο Χριστός ειναι ο ΚΥΡΙΟΣ που ΣΩΖΕΙ κάθε αμαρτωλό που τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και Σωτήρα του τον ΔΕΧΤΕΙ και τότε πλήθος νερά ευλογίας θα αναβλύσουν στις καρδιές όλων εκείνων που τον εμπιστευτούν και η ξεραΐλα και η καυτή ερημιά της Ζωής τους θα γίνει λίμνη δροσερή και πηγές αναψυχής και ευλογιων θα αναβλύσουν απο τις καρδιές τους.(Ησαΐας παράφραση 35:5-7)

    Φίλοι μου ο Κύριος με ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, και ΑΝΑΖΩΠΥΡΩΣΗ θα μας επισκεφθεί και ευλογίες και ιατρεία θα σκορπίσει και θα γεμίσει τις καρδιές όλων εκείνων που υπομονετικά την ευλογημένη παρουσία του Περιμένουν.

    Εύχομαι όλοι μας από τώρα να λάβουμε θάρρος και χωρίς δισταγμό ανεπιφύλακτα να τον εμπιστευτούμε γιατί χωρίς άλλο από τον ίδιο πρόκειται να ευλογηθουμε και σε πολλές χάρες εμείς οι πιστοί θα μπούμε.Αμήν!

    «ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ, ΣΩΤΗΡΑ ΚΥΡΙΕ ΚΑΙ ΘΕΕ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΕΘΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΑΜΗΝ!»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΕ ΕΣΩΣΕ,ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...