Σας καλωσορίζουμε στο επίσημο ιστολόγιο του Ι. Ν. Παναγίας Αλεξιωτίσσης - Σας Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη σας.

Συμπληρώστε το e-mail σας, για να λαμβάνετε ηλεκτρονικά τις αναρτήσεις μας

Θα σας σταλεί ένα email για ενεργοποίηση.

Θέλησαν να απέχουν...πραγματοποιώντας μια ωραία εκδρομή

Μια ομάδα νέων της Ενορίας Αγ. Χαραλάμπους Κρύα Ιτεών, θέλοντας να απέχουν από τις ασχήμιες που θα λάμβαναν χώρα στην πόλη μας, στην πόλη του Πρωτοκλήτου, την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου διοργάνωσαν μια όμορφη εκδρομή με συνοδούς τον π. Ιωάννη και την πρεσβυτέρα Γεωργία Δημητροπούλου.
  Ξεκίνησαν την Κυριακή 6:00 η ώρα το πρωί, με πρώτο σταθμό τη Ναύπακτο όπου πραγματοποίησαν εκκλησιασμό στον Ιερό Ναό Αγίου Πολυκάρπου Μαμουλάδος.  
  Στη συνέχεια μετά τη φιλοξενία και το πλούσιο πρωινό που τους προσέφερε στο πνευματικό κέντρο του Ναού ο αρχιμ. π. Πολύκαρπος Θεοφάνης, κατευθήνθηκαν προς τους Δελφούς όπου επισκέφθηκαν το μουσείο και τον αρχαιολογικό χώρο.
Μετά από μια ιδιαίτερα όμορφη διαδρομή, έφθασαν στον .....κατάλευκο Παρνασσό, στον οποίο ανέβηκαν με τελεφερίκ, θαυμάζοντας το υπέροχο τοπίο. 
Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, τα παιδιά απόλαυσαν το χιόνι με όλη τους την ψυχή, ενώ κατασκεύασαν και χιονάνθρωπο.
Αναχωρώντας από τον Παρνασσό πέρασαν από την Αράχοβα και επιστρέφοντας σταμάτησαν για προσκύνημα στο Μοναστήρι του Προφήτου Ηλιού Παρνασσίδος.












 Γύρω στις 8:30 επέστρεψαν στην Πάτρα, έχοντας στην καρδιά τους όμορφες χριστιανικές εμπειρίες και εικόνες, εντελώς αντίθετες από εκείνες τις δηλητηριώδεις, που προέβαλε και για τις οποίες "καμάρωνε" ο Δήμος Πατρέων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα δικά σας σχόλια!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...