Σας καλωσορίζουμε στο επίσημο ιστολόγιο του Ι. Ν. Παναγίας Αλεξιωτίσσης - Σας Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη σας.

Συμπληρώστε το e-mail σας, για να λαμβάνετε ηλεκτρονικά τις αναρτήσεις μας

Θα σας σταλεί ένα email για ενεργοποίηση.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΥΟ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΩΝ ΤΟΥ 2014 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΝΤΟΒΑΖΑΙΝΑΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΑ ΣΕ ΓΟΡΤΥΝΙΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ


Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ. Ιερεμία, εκδόθηκαν δύο νέα εορτολόγια για το έτος 2014 αφιερωμένα σε δύο γορτύνιους διαπρεπείς κληρικούς. Το πρώτο Εορτολόγιο είναι αφιερωμένο στον: «π. Ιγνάτιο Λαμπρόπουλο, τον Γορτύνιο χριστομίμητο ιερομόναχο, τον Μεγασπηλαιώτη (1814-1869), έκδοση του Ι. Ν. Τιμίου Προδρόμου Ξυροκαρύταινας, που ανήκει στην αρχιερατική περιφέρεια Κοντοβάζαινας. Το δεύτερο Εορτολόγιο είναι αφιερωμένο στον: «π. Γερβάσιο Παρασκευόπουλο, τον Γορτύνιο ιερομόναχο και πνευματικό φωστήρα των Πατρών (1877-1964)


Και τα δύο καλαίσθητα Εορτολόγια, μέσα σε 64 σελίδες περιέχουν πρωτογενές επιστημονικό υλικό για την βιωτή και την προσφορά, καθώς και τον απόηχο των δύο μεγάλων αυτών εκκλησιαστικών προσωπικοτήτων που κοσμούν το στερέωμα της οικουμενικής ορθοδοξίας. Εμπλουτίζεται με σπάνιες φωτογραφίες και διανέμονται δωρεάν για ιεραποστολικούς λόγους.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα δικά σας σχόλια!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...