Σας καλωσορίζουμε στο επίσημο ιστολόγιο του Ι. Ν. Παναγίας Αλεξιωτίσσης - Σας Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη σας.

Συμπληρώστε το e-mail σας, για να λαμβάνετε ηλεκτρονικά τις αναρτήσεις μας

Θα σας σταλεί ένα email για ενεργοποίηση.

Φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας των Κατηχητικών μας Ομάδων με το Κατηχητικό Σχολείο του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Οβρυάς (φώτο)

Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013 στις αθλητικές εγκαταστάσεις «ΘΗΣΕΑΣ» του κ. Νικολάου Πλέγα στην Οβρυά, συναντήθηκαν νέοι των Κατηχητικών Ομάδων των Ενοριών Κοιμήσεως Θεοτόκου Οβρυάς και Αγίων Χαραλάμπους και Αντωνίου Κρύα Ιτεών, προκειμένου να παίξουν μεταξύ τους φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα.
Ήταν μια ευχάριστη πρωτοβουλία των υπευθύνων του έργου νεότητος των δύο Ενοριών π. Χαραλάμπους Παπαδοπούλου και π. Ιωάννου Δημητροπούλου, η οποία έφερε πιο κοντά τους νέους προσφέροντάς τους την ευκαιρία για νέες γνωριμίες και όμορφες φιλίες.
Σε μία ηλιόλουστη μέρα ιδανική για το συγκεκριμένο εγχείρημα, τα παιδιά καταχάρηκαν το παιχνίδι και εκτονώθηκαν προσφέροντας υπέροχο θέαμα, ατελείωτες φάσεις και πολλά γκολ τα οποία καταχειροκροτήθηκαν από τους θεατές που παρευρέθηκαν στο γήπεδο.
Οι παίκτες ξεδιπλώνοντας το ποδοσφαιρικό τους ταλέντο τα έδωσαν όλα παίζοντας 90 λεπτά (+ τις καθυστερήσεις) και φυσικά έμειναν κατενθουσιασμένοι. (...ακόμη βάζουν γκολ...!!!)
Στο τέλος του παιγνιδιού έδωσαν τα χέρια και τώρα πλέον περιμένουν την επόμενη αναμέτρηση.
Δείτε παρακάτω πλούσιο φωτογραφικό υλικό:

























 




 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα δικά σας σχόλια!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...