Σας καλωσορίζουμε στο επίσημο ιστολόγιο του Ι. Ν. Παναγίας Αλεξιωτίσσης - Σας Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη σας.

Συμπληρώστε το e-mail σας, για να λαμβάνετε ηλεκτρονικά τις αναρτήσεις μας

Θα σας σταλεί ένα email για ενεργοποίηση.

Ιερέας τραγουδάει για τα παιδιά ντουέτο με μια 8χρονη - Αν είσαι δίπλα μου - ΒΙΝΤΕΟ

Ένας Ιερέας τραγουδάει για τα παιδιά - Κάνει ντουέτο με μια 8χρονη - ΒΙΝΤΕΟ  "Όλου του κόσμου τα παιδιά είναι παιδιά μας"

"Όλου του κόσμου τα παιδιά είναι παιδιά μας"

Όλου του κόσμου τα παιδιά είναι παιδιά μας το σύνθημα του νεαρού Ιερέα από την Καβάλα Πρεσβ. Σάββα Κυράζογλου. Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, εκδήλωση για τα παιδιά που διοργάνωσε ο Ιερός Ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου Παληού Καβάλας, την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013 στο Γυμναστήριο του Δημοτικού Σχολείου του Παληού.


Εμπνευστής αυτής της εκδήλωσης ήταν και πάλι ο Πρεσβύτερος Σάββας Κυράζογλου, ένας νεαρός ιερέας με αγάπη για τον συνάνθρωπο και με μια ιδιαίτερη ευαισθησία απέναντι στα παιδιά.

Ο νεαρός ιερέας δεν δίστασε ακόμη και να οπτικοποιήσει ένα από τα τραγούδια που γράφει για τα παιδιά, σε Studio της πόλης μας, ερμηνεύοντάς το μαζί με ένα 8 μόλις ετών κοριτσάκι τη Χαρά-Μιχαέλα Παπαδοπούλου.

Πρόκειται για ένα τραγούδι, που φέρει τίτλο "Αν είσαι δίπλα μου"

Αξίζει δε να σημειωθεί ο λόγος για τον οποίο έγραψε αυτό το τραγούδι και δεν ήταν άλλος από αυτόν που μας έχει συνηθίσει τα τρία τελευταία χρόνια... το ευαίσθητο του χαρακτήρα του... το τραγούδι αυτό ήταν μια αφιέρωση ψυχής σε ένα 5 ετών κοριτσάκι που πέθανε από καρκίνο.

Πολλά τα μηνύματα, που πέρασε σε μικρούς και μεγάλους, μέσα από τραγούδια, θεατρικά και βίντεο που ο ίδιος δημιούργησε, σε συνεργασία με τον συνομιλητή του Παιδοψυχολόγο κ. Παναγιώτη Σαμαρά, έχοντας ως θέμα τα αθώα παιδιά στη Συρία που άδικα θυσιάζονται στο βωμό των συμφερόντων και τα παιδιά που έχουν καρκίνο.

Στην εκδήλωση αυτή συμμετείχαν το Θεατρικό Εργαστήρι "Θεάτρου Ανάβασις" της Μαρίας Καραβία και η επιχείρηση GreecemeNow που πρόσφατα άρχισε να δραστηριοποιείτε στην πόλη της Καβάλας, μέσα από μια νέα υπηρεσία της, με τίτλο Just for Kids!!! (μόνο για παιδιά).thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα δικά σας σχόλια!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...