Σας καλωσορίζουμε στο επίσημο ιστολόγιο του Ι. Ν. Παναγίας Αλεξιωτίσσης - Σας Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη σας.

Συμπληρώστε το e-mail σας, για να λαμβάνετε ηλεκτρονικά τις αναρτήσεις μας

Θα σας σταλεί ένα email για ενεργοποίηση.

Η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των κατηχητικών ομάδων Παναγίας Αλεξιωτίσσης 2015

Μέσα σε μια γιορτινη ατμοσφαιρα πραγματοποιηθηκε τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου, η Χριστουγεννιάτικη γιορτή των κατηχητικών ομάδων του Ιερού Ναού Παναγίας Αλεξιωτίσσης.
Τα παιδιά και οι νέοι ολων των κατηχητικών βαθμίδων συμμετείχαν στα τραγουδια, τα ποιήματα αλλα και τα σκετς που παρουσιαστηκαν στην καταμεστη αίθουσα του πνευματικου κεντρου, αποδιδοντας με επιτυχία το εορταστικο πνεύμα των ημερών με αρκετη δόση χιούμορ!
Αξίζει να σημειωθει οτι το χιουμοριστικο θεατρικο της ανώτερης βαθμιδας των ομαδων συνεγραψε και σκηνοθετησε ο π. Βασίλειος Δημητρόπουλος προϊστάμενος του Ιερου Ναού, ενω την επιμέλεια της όλης εορτής είχε ο διάκονος π. Θεμιστοκλής Δημητρόπουλος και οι κατηχητριες Αγγελική Γρίβα, Δαμιανή Δημητροπούλου Γρίβα και Βλασία Μιχαλοπούλου.
Η προσπαθεια των παιδιών καταχειροκροτήθηκε απο τους γονεις, τους Ιερεις και τους λοιπους παρευρισκόμενους καθώς και απο τον υπεύθυνο Νεότητος της Μητροπόλεως μας, αρχιμανδρίτη π. Ειρηναίο Σωτηρόπουλο ο οποίος μας τίμησε με την παρουσία του.Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα δικά σας σχόλια!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...