Σας καλωσορίζουμε στο επίσημο ιστολόγιο του Ι. Ν. Παναγίας Αλεξιωτίσσης - Σας Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη σας.

Συμπληρώστε το e-mail σας, για να λαμβάνετε ηλεκτρονικά τις αναρτήσεις μας

Θα σας σταλεί ένα email για ενεργοποίηση.

Παρεκκλήσιον Αγίας Άννης

Πρόκειται για ένα νέο παρεκκλήσιο του ιερού ναού Παναγίας Αλεξιωτίσσης που κατασκευάσθηκε εντός του Νέου Πνευματικού κέντρου το οποίο ανεγέρθη εντός του περιβάλλοντα χώρου της Παναγίας. Με την Χάρη του Θεου, τις πρεσβείες της Υπεραγίας Θεοτόκου και την ευλογία του σεπτού μας Ποιμενάρχου, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.κ. Χρυσοστόμου ξεκίνησαν οι εργασίες ανεγέρσεως στις 14-3-2011.

Υπεύθυνος για το μεγάλο αυτό έργο είναι ο προϊστάμενος του ιερού ναού πρωτοπρεσβύτερος π. Βασίλειος Δημητρόπουλος.

Το κτήριο στο σύνολο του δεν είναι έτοιμο και οι εργασίες του έχουν φτάσει μέχρι τα επιχρίσματα.  Στον ημιυπόγειο χώρο στεγάζεται ναϋδριο το οποίο θα αφιερωθεί στην Θεοπρομήτορα Αγία Άννα.

Το νέο πνευματικό κέντρο, θα καλύψει τις ανάγκες στον τομέα της νεότητος και της Κατηχήσεως της Ενορίας μας.
Τέλος ευχαριστούμε όλους εσάς που μας στηρίζετε και σε αυτήν την προσπάθεια με τις προσευχές σας, και προπάντων με την οικονομική σας βοήθεια. Ελπίζουμε και προσευχόμαστε ο Κύριος μας, να μας βοηθήσει να τελειοποιηθεί σύντομα το κτήριο αυτό και να λειτουργήσει ως ένα νέο σύγχρονο πνευματικό κέντρο το οποίο θα διαθέτει και συνεδριακή αίθουσα που θα καλύπτει τις θεατρικές παραστάσεις των μαθητών, όπως και άλλες Ενοριακές εκδηλώσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα δικά σας σχόλια!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...