Σας καλωσορίζουμε στο επίσημο ιστολόγιο του Ι. Ν. Παναγίας Αλεξιωτίσσης - Σας Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη σας.

Συμπληρώστε το e-mail σας, για να λαμβάνετε ηλεκτρονικά τις αναρτήσεις μας

Θα σας σταλεί ένα email για ενεργοποίηση.

Λαογραφικός Χορευτικός Ὂμιλος Πατρῶν ” Χορευτικό Πανόραμα 2016″

Ήταν μια μαγευτική βραδιά η 11η Ιουνίου. Κάτω από το φεγγαρόφωτο, σε ένα ξεχωριστό χώρο, όπως το Αρχαίο Ρωμαϊκό Ωδείο, το “Χορευτικό πανόραμα 2016”, του Λαογραφικoύ Χορευτικού Ομίλου Πατρών συγκέντρωσε Πατρινούς, φίλους της παράδοσης, του Ελληνισμού, της πολιτιστικής κληρονομιάς, χορευτές με μεράκι, κέφι και αγάπη σε αυτό που κάνουν. Πάρα πολλά συγχαρητήρια στα χορευτικά σύνολα, της συγκεκριμένης βραδιάς που ταξίδεψαν τους θεατές μέσα από τραγούδια, δρώμενα, ρυθμούς και βήματα Ελληνικά σε μια αξέχαστη διαδρομή.

Ο Μητροπολίτης μας κ.κ. Χρυσόστομος έδωσε το πάντοτε “ηχηρό” παρόν του, καταθέτοντας την αγάπη του, για την πατρίδα μας, την ιστορία της, τα ήθη και τα έθιμα και επαινώντας την όλη προσπάθεια, απολαμβάνοντας με την σειρά του την μοναδική βραδιά.

Όσο για τον Λαογραφικό Χορευτικό Όμιλο Πατρών αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την εξαιρετική οργάνωση του χορευτικού διημέρου αλλά και για το θέαμα που πρόσφερε κυρίως την Κυριακή 12 Ιουνίου μέσα από τα δικά του χορευτικά τμήματα.

Η όλη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε κάτω από την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών. Έλαβε μέρος και το χορευτικό τμήμα της Νεανικής Ομάδας Αγίας Ειρήνης Ριγανοκάμπου για δεύτερη χρονιά στον συγκεκριμένο θεσμό αποδεικνύοντας την συμμετοχή της τοπικής Εκκλησίας στην προβολή αλλά και στην διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας.
















πηγή:Ι.Μ.Πατρών

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα δικά σας σχόλια!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...