Σας καλωσορίζουμε στο επίσημο ιστολόγιο του Ι. Ν. Παναγίας Αλεξιωτίσσης - Σας Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη σας.

Συμπληρώστε το e-mail σας, για να λαμβάνετε ηλεκτρονικά τις αναρτήσεις μας

Θα σας σταλεί ένα email για ενεργοποίηση.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΡΙΓΑΝΟΚΑΜΠΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΣΕ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ (φώτο)

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή του χορευτικού τμήματος της Νεανικής Ομάδος Αγίας Ειρήνης Ριγανοκάμπου Πατρών στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Μαΐου από τον Εκπολιτιστικό & Περιβαλλοντικό Σύλλογο της περιοχής του Ριγανοκάμπου ‘’Η ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ’’ στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την εορτή της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Ειρήνης.
Το Χορευτικό Τμήμα απαρτίζεται από νέους, νέες και παιδιά όλων των ηλικιών τα οποία είναι μέλη των νεανικών συντροφιών της ενορίας Αγίας Ειρήνης Ριγανοκάμπου.
Οι 25 συμμετέχοντες στην συγκεκριμένη εκδήλωση ξεπέρασαν κάθε προσδοκία καθώς εντυπωσίασαν με την παρουσία τους, τη ζωντάνια τους, το κέφι τους και κέρδισαν επάξια το χειροκρότημα του κόσμου.
Τα παιδιά χάρισαν στους θεατές ένα χορευτικό ταξίδι στην Ελλάδα παρουσιάζοντας χορούς από τις περιοχές της Ηπείρου (Καγκελάρι ή Κύκλες, Πωγωνίσιο, Φυσούνι, Παραμυθιά), του Έβρου (Ζωναράδικο - Κουλουριαστό, Ξέσυρτο, Ζευγαρωτό), της Μακεδονίας (Ζάϊκο, Μπέλλα Ολυμπία, Γκάϊντα), της Κρήτης (Πρινιώτη, Πεντοζάλη, Σούστα) και τέλος της Πελοποννήσου (Καλαματιανό, Τσάμικο).
Την παρουσίαση του χορευτικού και του προγράμματος της βραδιάς έκανε η Βασιλική Ντζόλα ενώ όταν πήρε τον λόγο ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίας Ειρήνης Ριγανοκάμπου και υπεύθυνος των κατηχητικών ομάδων π. Ειρηναίος Σωτηρόπουλος ευχαρίστησε τον κ. Αλέκο Λυκουργιώτη για την ευγενική παραχώρηση του χώρου, τον πρόεδρο και τα μέλη του συλλόγου για την άψογη συνεργασία μεταξύ τους, αλλά και τον δάσκαλο του χορευτικού τμήματος Γεώργιο Σπυρόπουλο για την εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει στο χορευτικό τμήμα της ενορίας 









Πηγή: Ι.Ν. Αγίων Χαραλάμπους & Αντωνίου Κρύα Ιτεών Πατρών

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα δικά σας σχόλια!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...