Σας καλωσορίζουμε στο επίσημο ιστολόγιο του Ι. Ν. Παναγίας Αλεξιωτίσσης - Σας Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη σας.

Συμπληρώστε το e-mail σας, για να λαμβάνετε ηλεκτρονικά τις αναρτήσεις μας

Θα σας σταλεί ένα email για ενεργοποίηση.

ΜΙΑ ΘΑΡΡΑΛΕΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ


«Ταπεινώσαμε, πονέσαμε και αδικήσαμε

τον ελληνικό λαό»

Σοκ στην κυβέρνηση από την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή Φλώρινας του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Λιάνη, ο οποίος με μια σκληρή ανακοίνωση ισοπέδωσε την οικονομική και ανάλγητη πολιτική της κυβέρνησης. Στο Μαξίμου εκτιμούν ότι είναι θέμα χρόνου το παράδειγμα του Λιάνη να το ακολουθήσουν κι άλλοι βουλευτές…Ο Γ. Λιάνης ανακοίνωσε την Τρίτη με επιστολή του στον πρωθυπουργό την παραίτησή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ και την ανεξαρτητοποίησή του, με τη διατήρηση της έδρας του.
Ο κ. Λιάνης επικαλείται λόγους συνείδησης για την απόφασή του και δηλώνει ότι «δεν πιστεύει πλέον στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης».

Στην σκληρή δήλωσή του προσθέτει ότι «αποτύχαμε και έκτοτε αναγκαζόμαστε να κρύβουμε την αλήθεια από τον λαό συνεχώς. Είμαστε σε έναν φαύλο κύκλο».
«Αποτύχαμε και έκτοτε αναγκαζόμαστε να κρύβουμε την αλήθεια από τον λαό συνεχώς. Είμαστε σε έναν φαύλο κύκλο» προσθέτει.
Ο κ. Λιάνης εξηγεί πως δεν δεν μπορεί να ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο, το οποίο εκτιμά πως θα είναι «βραχυπρόθεσμο».
Υπογραμμίζει δε ότι νιώθει την ανάγκη «να ζητήσει συγνώμη από τον ελληνικό λαό και ζητά από την κυβέρνηση να πράξει το ίδιο», διότι – όπως λέει – «ταπεινώσαμε, πονέσαμε και αδικήσαμε τον ελληνικό λαό».
Η απόφαση του κ. Λιάνη αποτελεί το δεύτερο χτύπημα από το εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση. Νωρίτερα, υπέβαλε την παραίτησή του ο πρώην υπουργός και νυν βουλευτής Αντώνης Κοτσακάς, διευκρινίζοντας ότι «δεν φεύγω εγώ από το Κίνημα, αλλά το ΠΑΣΟΚ έφυγε από το ΠΑΣΟΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα δικά σας σχόλια!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...