Σας καλωσορίζουμε στο επίσημο ιστολόγιο του Ι. Ν. Παναγίας Αλεξιωτίσσης - Σας Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη σας.

Συμπληρώστε το e-mail σας, για να λαμβάνετε ηλεκτρονικά τις αναρτήσεις μας

Θα σας σταλεί ένα email για ενεργοποίηση.

Κοριτσάκι 2 ετών έσωσε τη μητέρα του

Ένα μικρό κοριτσάκι κατάφερε να σώσει τη ζωή της μητέρας της. Πήρε τηλέφωνο την γιαγιά της χωρίς να ξέρει καν πως λειτουργεί η συσκευή. Μπορεί να είναι μικρή όμως είναι πανέξυπνη! Η Lia Vega από το Texas, η λιλιπούτια ηρωίδα που είναι μόλις 2 ετών κατάφερε να σώσει την μητέρα της, όταν εκείνη λιποθύμησε. Βρισκόταν στο σπίτι της στο Texas η μικρή Lia, την στιγμή που η μητέρα της σωριάστηκε στο πάτωμα ύστερα από μία κρίση. 
Ωστόσο, η πρώτη αντίδρασή της δεν ήταν ούτε να βάλει να κλάματα ούτε και να φωνάξει. Αντίθετα, άρπαξε το τηλέφωνο και παρά το γεγονός ότι δεν ήξερε πως να το χρησιμοποιεί, κατάφερε να καλέσει την γιαγιά της στο Houston και να την ειδοποιήσει για την κατάσταση της μητέρας της. Πώς τα κατάφερε; Το νήπιο πάτησε το πλήκτρο κλήσης του τηλεφώνου δύο φορές κι έτσι βρέθηκε να καλεί τον τελευταίο αριθμό που βρισκόταν στην μνήμη της συσκευής. Η Lia είπε στην γιαγιά της:
"Η μαμά δεν ξυπνάει" και έπειτα έβαλε το ακουστικό κοντά στην μητέρα. Η γιαγιά το μόνο που μπορούσε να ακούσει ήταν βογκητά και αμέσως κάλεσε το 100 που κατέφτασε στο σπίτι της οικογένειας. Οι εξετάσεις έδειξαν, ότι το περιστατικό οφειλόταν σε υπογλυκαιμία και διαβήτη, δύο παθήσεις από τις οποίες η μητέρα δεν γνώριζε ότι έπασχε. Οι γιατροί είπαν, ότι αν είχαν περάσει άλλα 10 λεπτά, θα είχε χάσει τη ζωή της. Η απίστευτη διάσωση δεν άφησε ανεπηρέαστη τη μικρή. "Έχει αρχίσει να φοράει μία πετσέτα στο σπίτι και φωνάζει τον εαυτό της υπερήρωα", ανέφερε η μητέρα. Άδικο έχει;
πηγή: Δελφινάκι


Διαβάστε επίσης!

·        ΕΚΤΡΩΣΗ
·        «Συνέχισέ το»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα δικά σας σχόλια!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...