Σας καλωσορίζουμε στο επίσημο ιστολόγιο του Ι. Ν. Παναγίας Αλεξιωτίσσης - Σας Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη σας.

Συμπληρώστε το e-mail σας, για να λαμβάνετε ηλεκτρονικά τις αναρτήσεις μας

Θα σας σταλεί ένα email για ενεργοποίηση.

Φυλαχτείτε από την μαγεία

Τελευταία οι εχθροί του Σταυρού του Κυρίου, μεθόδευσαν μέσα από τις σατανικές τους στοές, διεθνώς, πρωτόγνωρη προώθηση της μαγείας, ανοίγοντας έτσι τις πόρτες της Κόλασης, αποπλανώντας
και στέλλοντας σ’ αυτή τους ανθρώπους που τους ακούνε. Όντως φοβερή η δουλειά τους.
Παλαιότερα η μαγεία, δηλαδή η σχέση με τον σατανά, περιοριζόταν μέσα στις αποκρυφιστικές στοές από φόβο, αλλά και ντροπή δεν έλεγαν έξω στον κόσμο, τι μαγείες, θυσίες, γυμνισμοί, έρωτες, εκμαυλισμοί και άλλες δυσώδεις ανήθικες πράξεις γίνονται εκεί μέσα. Η μαγεία εθεωρείτο το μέγιστο των κακών. Καθώς διδάσκεται στα σχολεία, το μεσαίωνα στη Δύση κυνηγούσαν τους μάγους για τις ανθρωποθυσίες που έκαναν. Ο διάβολος ζητά αίμα.
Μάλιστα επιμένει σε νεανικό, παρθενικό κλπ. Ήταν απίστευτο για μας πράγμα η ανθρωποθυσία, μέχρι που την είδαμε να γίνεται και στην πατρίδα μας. Έτσι, παραχώρησε ο Θεός να μάθουμε τα κακά «προϊόντα» της μαγείας. Ο διάβολος είναι ανθρωποκτόνος, λέει ο Κύριος, και μισεί το Θεό. Επειδή όμως, δεν μπορεί να βλάψει το Θεό, βλάπτει τον άνθρωπο, την εικόνα του Θεού. Κάνει, όπως κάνει και η τίγρη, η οποία αν δεν βρει άνθρωπο να ξεσχίσει και βρει μια φωτογραφία του ανθρώπου, ορμά και την ξεσχίζει.
Οι άνθρωποι του διαβόλου, οι αντίχριστοι, που σταύρωσαν τον Κύριο μας, έγιναν «ένα» με τον βεελζεβούλ και εργάζονται μαζί του μέσα από τις στοές. Κατ’ αυτόν τον τρόπο σπρώχνουν τους χριστιανούς να καταπιαστούν με την μαγεία, τα έργα δηλαδή του διαβόλου, για να τους καταστρέψουν. Πριν έλθει ο Χριστός στον κόσμο, ο διάβολος βασάνιζε τους ανθρώπους σε βαθμό σκληρό. Μετά την ενανθρώπηση του Χριστού, όποιος βαπτίζεται στο όνομα Του και γίνεται χριστιανός, αποτάσσεται το σατανά και τα έργα αυτού και τους μάγους του και συντάσσεται με το Χριστό, τον Πλάστη Του και Σωτήρα Του. Έτσι οι χριστιανοί δια του βαπτίσματος και του Θείου Χρίσματος συντάσσονται με το Χριστό και πλέον ο διάβολος δεν έχει το δικαίωμα, εφ’ όσον τηρούν το θέλημά του, να τους βλάψει. Ο διάβολος, κατόπιν θυσιών και επικλήσεων μέσα στις στοές, παρουσιάζεται μέσα σε μαύρους καθρέπτες, και με πολλούς άλλους τρόπους και τους κατευθύνει πώς να καταστρέψουν την ανθρωπότητα και να
κερδίσουν χρήματα. Όσοι, λοιπόν, αντίχριστοι κάνουν κινηματογραφικές ταινίες, τους βάζει να κάνουν έργα με μαγείες, να σαγηνεύσουν ειδικά τα μικρά παιδιά στην μαγεία και ν’ αθετήσουν την υπόσχεσή τους στο Χριστό, να πέσουν στα δίχτυα του διαβόλου, να τους αλλάξει τις χριστιανικές σκέψεις και τα ήθη της Εκκλησίας μας, να τους κάνει να σκέπτονται, όπως σκέπτονται οι αντίχριστοι και οι αβάπτιστοι. Να ζουν σαν τα ζώα, δίχως να σκέπτονται, ότι ο Θεός έστειλε τον Υιό Του τον μονογενή στον κόσμο και σταυρώθηκε γι’ αυτούς, αλλά και αναστήθηκε, συντρίβοντας τον πλάνο εωσφόρο και καταργώντας το θάνατο. Δεκάδες – εκατοντάδες είναι οι ταινίες που χρηματοδοτούν οι αντίχριστοι με πολεμικές τέχνες και μαγείες, με τις ανατολικές θρησκείες. Εσχάτως, δόλια παρουσιάζουν και παιδικές σειρές έργων κινηματογραφικών, βιβλίων και βίντεο, με μαγικό περιεχόμενο για την καταστροφή των Ορθοδόξων νέων.
Μεγάλη η ευθύνη των γονέων. Θα στείλετε τα παιδιά σας να συναντήσουν το διάβολο; Θα φέρετε την ευθύνη. Πάλι, μεσ’ από τις Στοές ο διάβολος οδηγεί πολλούς, που έχουν εταιρείες και παράγουν τα ξένα μεγάλα αναψυκτικά και ποτά να συμμετέχουν σε παιδικές μαγικές παραγωγές ταινιών (όπως έγραφαν στο Ίντερνετ οι Αμερικανικές οργανώσεις), αγοράζουν εργοστάσια παραγωγής τροφίμων και τοποθετώντας έτσι σε τρόφιμα (πατατάκια, γαριδάκια κλπ), για μικρά παιδιά πλαστικά ομοιώματα δαιμονίων ή κάρτες ή και αγαλματίδια για να συνηθίσουν τα παιδιά μας τα «δαιμόνια». Άλλοι από αυτούς που κατασκευάζουν υφάσματα και ενδύματα, τους βάζει να γράφουν σε αυτά στα αγγλικά DEVIL, δηλαδή διάβολος, τα οποία πωλούν σε χαμηλές τιμές για να ελκύσουν τους αφελείς γονείς να τα αγοράσουν και να τα φορέσουν στα Χριστιανόπουλα, να τα ξεβαφτίσουν, να τα δαιμονίσουν και να πάθουν κακό. Άλλοι, βάζουν πάνω σε αναλώσιμα προϊόντα ονόματα του σατανά. Όταν τα δείτε, να επιστήσετε την προσοχή των αρμοδίων των σούπερ μάρκετς, ότι δε θα ψωνίζετε από αυτούς αν φέρνουν προϊόντα με δαιμονικά ονόματα. Καλό ν’ αποφεύγουμε τέτοιες αγορές. Τα ίδια κάνει μέσω των Στοών ο διάβολος, με τυπογράφους (δι’ αντιχριστιανικών ειδωλολατρικών και δαιμονικών κειμένων και σκίτσων), αλλά και με παραγωγούς παιδικών ηλεκτρονικών παιγνιδιών.
Λυπηρό, αλλά οι αφελείς χριστιανοί βάζουν με τον τρόπο αυτό στο σπίτι τους τον διάβολο. Οι συνέπειες είναι φοβερές, γιατί ο διάβολος πειράζει και αυτούς και εκείνους, που μπαίνουν στα σπίτια αυτά και δεν διαμαρτύρονται, για τα σατανικά αντικείμενα εκεί. Για όσους καταπιάστηκαν με τα σατανικά και ξαναγύρισαν στο διάβολο, ο δόλιος και μισάνθρωπος ισχυρίζεται, ότι οικειοθελώς τον
χρησιμοποιούν, αφού έχουν στα σπίτια τους τα βιβλία του, τα πράγματά του, τα ρούχα του με τα δαιμονικά γράμματα, σχέδια κλπ. Πάντως ο Κύριος μας, όντας δίκαιος, δεν παραβιάζει ποτέ την ελευθερία των ανθρώπων. Ο φύλακας Άγιος Άγγελος που από το βάπτισμα παρακολουθεί τον κάθε Χριστιανό, τον οποίο του εμπιστεύθηκε ο Χριστός, λυπάται για την πτώση του και γιατί τον εμπαίζει ο διάβολος, οδηγώντας τον στην καταστροφή. Θ’ ακούσατε, ότι αυτοί που καταπιάνονται με τον διάβολο, παθαίνουν πολλά κακά, π.χ. τους πετροβολά τα σπίτια τους, ανοίγει τις τηλεοράσεις πριν από αυτούς, ανοίγει τις πόρτες τους, τα ηλεκτρικά φώτα, τις ντουλάπες, ακούνε φωνές, βλέπουν τον ίδιο οφθαλμοφανώς είτε σε εφιάλτες και πολλά άλλα. Διηγούνται πολλοί, ότι απρόσμενα πολλάκις παρουσιάζεται ο ίδιος, μαύρος όπως είναι σαν ζώο με τα κέρατα του και τους απειλεί ότι θα τους κάνει κακό. Φυσικά, δεν μπορεί ο διάβολος να κάνει κακό σε όποιον μετανοήσει και εξομολογηθεί ειλικρινά. Παντού έχει ο μισόκαλος ως συνεργάτες του και υπηρέτες τους μάγους. Ειδικότερα δε, τα μέντιουμ τους αστρολόγους, χειρομάντεις, χαρτορίχτρες. Είναι δε μεγάλη αμαρτία να παρακολουθεί κάποιος αυτούς, και δεν ανήκει πλέον στην Εκκλησία εφ’ όσον δε μετανοήσει και δεν εξομολογηθεί.

Ο αείμνηστος άγιος γέροντας π. Εφραίμ ο Κατουνακιώτης έλεγε ότι, όταν πεθαίνουν, αοράτως παρουσιάζεται ο διάβολος, σαν αετός μαύρος, τους αρπάζει την ψυχή και την ρίχνει κατευθείαν στην Κόλαση. Συνήθως, οι άλλοι άνθρωποι, όταν πεθαίνουν χριστιανικά, συνοδεύονται από Άγιο Άγγελο και περνούν από μια διαδικασία – με το έλεος Χριστού – και τοποθετούνται σε κάποιο ειρηνικό μέρος μέχρι τη Δευτέρα Παρουσία. Όμως οι μάγοι, εννοείται και οι μασόνοι και όσοι καταπιάνονται με τα έργα του διαβόλου, δεν έχουν αυτή την ευλογία, αλλά οδηγούνται πάραυτα και τοποθετούνται στην φωτιά της Κόλασης, όπου όπως γράφει ο Αββάς Ησαΐας, εκεί ούτε οι φλόγες δεν έχουν ωραίο χρώμα, που τις βλέπουμε να έχουν εδώ. Όλα είναι φοβερά! Το σκοτάδι ψηλαφητό κι η φωτιά άσβεστη και αιώνια, δίχως τέλος. Ας φυλαχθούμε, χριστιανοί μου, από το κακό αυτό, αποστρεφόμενοι τους μάγους και τις μαγείες παντός τύπου, ακόμη και στην τηλεόραση και ας εξομολογηθούμε τις μέχρι τώρα αμαρτίες μας ειλικρινά, από τότε που καταλάβαμε τον εαυτό μας και ο Θεός θα μας συγχωρέσει, αν δεν τις επαναλάβουμε.



Ορθόδοξο περιοδικό "Δύναμις"

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα δικά σας σχόλια!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...