Σας καλωσορίζουμε στο επίσημο ιστολόγιο του Ι. Ν. Παναγίας Αλεξιωτίσσης - Σας Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη σας.

Συμπληρώστε το e-mail σας, για να λαμβάνετε ηλεκτρονικά τις αναρτήσεις μας

Θα σας σταλεί ένα email για ενεργοποίηση.

Ευχαριστήριο της οικογένειας τέκνων του ιερέως Νικολάου Α. Πέττα για τη συμμετοχή όλων στο πένθος τους.


Φώτο: Η πολύαθλος πρεσβυτέρα Ανθή π. Ν. Πέττα με τον σημειοφόρο σύζυγό της π. Νικόλαο Πέττα

Ευχαριστήριο της οικογένειας τέκνων του ιερέως Νικολάου Α. Πέττα
για τη συμμετοχή όλων στο πένθος τους:

Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2012

Η οικογένεια της αείμνηστης Πρεσβυτέρας Ανθής π''Ν. Πέττα-Κατριμπούζα εξέδωσε ευχαριστήριο με το οποίο εκφράζει τις θερμές και ευγνώμονες ευχαριστίες της, για την συμμετοχή στο πένθος και την συμπροσευχή όλων κατά τη Νεκρώσιμη Ακολουθία. Παράλληλα γνωστοποιείται ότι τα Εννιάμερα θα τελεσθούν το Σάββατο στις 15 Δεκεμβριου 2012 στην πρωινή Θ.Λειτουργία στο κοιμητηριακό Ναό της Παναγίας Αλεξιώτισσας Πατρων και το τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο θα τελεσθεί την Κυριακή στις 13 Ιανουαρίου 2013 στον Ιερό Ναό του Παντοκράτορα Πατρών.

Ευχαριστήριο:

Τα παιδιά, τα εγγόνια, τα αδέλφια και όλοι οι συγγενείς της αείμνηστης Πρεσβυτέρας Ανθής π''Ν. Πέττα-Κατριμπούζα, που κηδεύθηκε το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στην Πάτρα, εκφράζουμε τις θερμές και ευγνώμονες ευχαριστίες μας, για τη συμμετοχή στο βαρύτατο πένθος μας και για τη συμπροσευχή όλων κατά την Θ.Λειτουργια και κατόπιν της Νεκρώσιμης Ακολουθίας.

Εν πρώτοις με πολύ σεβασμό ευχαριστούμε για την παρουσία τους τον ποιμενάρχη μας Σεβ. Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο, ο οποίος εξεφώνησε συγκινητικό και διδακτικό επικήδειο λόγο, και τον Σεβ. Μητροπολίτη Ηλιουπόλεως κ. Θεόδωρο.
Ιδιαιτέρως επίσης ευχαριστούμε τους σεβαστούς κληρικούς των Μητροπόλεων Πατρών, Καλαβρύτων, Φωκίδος και Νικαίας καθώς και άλλων εκκλησιαστικών περιοχών που παρέστησαν και έλαβαν μέρος στη Εξόδιο Ακολουθία, τους Ηγουμένους, τις Ηγουμένισσες, Μοναχούς και Μοναχές, καθώς και τον παν. αρχιμ Νεκτάριο Μουλατσιώτη και τον πνευματικό της θανούσης αιδ. πρωτ. Αντώνιο Ρουμελιώτη, που επίσης εκφώνησαν ιδιαίτερα αποκαλυπτικούς επικήδειους λόγους. Επίσης ευχαριστούμε το πλήθος του λαού για την παρουσία τους και για τη θερμή προσευχή τους να κατατάξει ο Πανάγαθος Θεός την εκλεκτή και πανάρετη ψυχή της μετα των αγίων Του, του συζύγου και της κόρης της.
Ευχαριστουμε ακόμη και όσους μας ευχήθηκαν με κάθε επικοινωνιακό μέσο.

Ευχόμενοι σε όλους μακροημέρευση και αδιάπτωτη υγεία, διατελούμε με τιμή, σεβασμό και θερμές ευχαριστίες, οι οικείοι του ιερέως Νικολάου Α. Πέττα και της Πρεσβυτέρας Ανθής Πέττα-Κατριμπούζα.





Πηγή: Ι.Ν. Αγίου Χαραλάμπους Κρύα Ιτεών Πατρών

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα δικά σας σχόλια!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...