Σας καλωσορίζουμε στο επίσημο ιστολόγιο του Ι. Ν. Παναγίας Αλεξιωτίσσης - Σας Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη σας.

Συμπληρώστε το e-mail σας, για να λαμβάνετε ηλεκτρονικά τις αναρτήσεις μας

Θα σας σταλεί ένα email για ενεργοποίηση.

Τεράστια συμμετοχή πατρινών στην εκστρατεία των ΜΜΕ για τη συγκέντρωση βοήθειας.

Πολύ μεγάλη ανταπόκριση βρήκε από τους πατρινούς η εκστρατεία συγκέντρωσης βοηθείας προς τους συμπολίτες που έχουν ανάγκη την οποία...
διοργάνωσαν οι ραδιοφωνικοί σταθμοί MAX FM, SFERA, LOVE RADIO και ΒΗΜΑ FM, οι εφημερίδες ΚΟΣΜΟΣ, 7 ΜΕΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ, το Le Panto TV και το ειδησεογραφικό Portal DETE.GR. Από τις 09.00 το πρωί έως το απόγευμα στις 18.00 χιλιάδες συμπολίτες, φορείς, σωματεία εργαζομένων και επιχειρήσεις προσέφεραν πάνω από 15 τόνους τρόφιμα, 10 τόνους ρούχα και παπούτσια, εκατοντάδες παιχνίδια, αλλά και φάρμακα, στον ειδικό χώρο που είχε δημιουργηθεί στη πλ. Γεωργίου μπροστά από το Δημοτικό θέατρο. 
Η βοήθεια συγκεντρώθηκε για τη τράπεζα τροφίμων τη Δημοτική Ιματιοθήκη καθώς και για το κοινωνικό φαρμακείο. Η εκστρατεία τελούσε υπό την αιγίδα και της στήριξης της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών και του Δήμου Πατρέων. Οι δημοσιογράφοι Γιώργος Κοντογιάννης και η Πέννυ Μακρή έκαναν εξάωρη ζωντανή εκπομπή από τη πλ. Γεωργίου παρακινώντας τους Πατρινούς να δώσουν το παρόν όπως άλλωστε ήταν και το κεντρικό σύνθημα της εκστρατείας. 
Η επιτυχημένη αυτή παρέμβαση των ΜΜΕ οδήγησε στη συγκέντρωση μιας βοήθειας που θα ανακουφίσει τις χίλιες πεντακόσιες περίπου οικογένειες που υποστηρίζονται από τις κοινωνικές υποδομές του Δήμου για ένα χρονικό διάστημα. 
Οι διοργανωτές ευχαριστούν όλους τους συμπολίτες για τη συγκινητική συμμετοχή και τη προσφορά τους, η οποία δείχνει στις δύσκολες ημέρες της κρίσης ότι υπάρχει στην πόλη μας υψηλός δείκτης ευαισθησίας αλλά και εμπιστοσύνης στο ρόλο και στη κοινωνική παρέμβαση των ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα δικά σας σχόλια!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...