Σας καλωσορίζουμε στο επίσημο ιστολόγιο του Ι. Ν. Παναγίας Αλεξιωτίσσης - Σας Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη σας.

Συμπληρώστε το e-mail σας, για να λαμβάνετε ηλεκτρονικά τις αναρτήσεις μας

Θα σας σταλεί ένα email για ενεργοποίηση.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΕΣ ΜΕ ΑΙΣΧΡΕΣ «ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ» ΠΟΥ ΕΚΠΟΡΝΕΥΟΥΝ ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ JUMBO!!!

  ΕΙΚΟΝΕΣ - ΝΤΡΟΠΗ!!!
Γιορτάζουν σήμερα, λέει, την «Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας»: Ασχέτως κατά πόσο αυτή η «γιορτή» ουσιαστικά ΥΠΟΤΙΜΑ ή όχι το γυναικείο φύλο, οι διάφοροι και διάφορες «ιστρούχτορες» των γυναικείων δικαιωμάτων που μας τα ζαλίζουν από το πρωί με...βαθυστόχαστες αναλύσεις, δεν μας είπαν τίποτα για τις αισχρές «αποκριάτικες στολές» που πωλούνται πλέον παντού, γδύνοντας για τα καλά (!!!) όχι μόνο ενήλικες, αλλά ΚΑΙ ΔΕΚΑΧΡΟΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!

Συνεργάτης του ΕΛΛΑΣ - ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ βρέθηκε στα JUMBO κι έφριξε μ' αυτά που είδε!!! Εκτός από αυτές που ήδη παρουσιάσαμε, υπάρχουν κι άλλες πολλές «sexy στολές» που περιμένουν κάποια μάνα (!!!) να αγοράσει για τον εαυτό της ή - αλλοίμονο! - για το κοριτσάκι της!!!

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ:

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΩΦΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ;

1 σχόλιο :

  1. Να συμπληρώσω στο παραπάνω άρθρο το εξής.
    Την περασμένη εβδομάδα επισκέφτηκα το εν λόγω κατάστημα για να αγοράσω κάποια μπιμπερό για τα παιδάκια μου. Πέρασα από το διάδρομο με αυτές τις στολές και παρατήρησα ότι στον ίδιο ακριβώς διάδρομο και απέναντι τους, είναι τοποθετημένες παραδοσιακές στολές για την επέτειο της εθνικής παλιγγενεσίας. Οι τιμές τους πολύ χαμηλές. Όμως δεν τις κοίταγε ούτε ένα μάτι. Αντιθέτως όλος ο κόσμος είχε πέσει με τα μούτρα και διάλεγε αυτές τις πρόστυχες στολές. Μάλιστα κάποιες έξυπνες καλές μανούλες ρωτούσαν τα αγγελούδια τους αν ήθελαν να ντυθούν κορίτσι της συμμορίας ή κορίτσι βρικόλακας. Συγχαρητήρια σε αυτές τις γλυκές μανούλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...