Σας καλωσορίζουμε στο επίσημο ιστολόγιο του Ι. Ν. Παναγίας Αλεξιωτίσσης - Σας Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη σας.

Συμπληρώστε το e-mail σας, για να λαμβάνετε ηλεκτρονικά τις αναρτήσεις μας

Θα σας σταλεί ένα email για ενεργοποίηση.

Ιερά Πανήγυρις Οσίου Παναγή Μπασιά 2014

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ & ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΕΙΣ ΚΡΥΑ ΙΤΕΩΝ
Ι Ε Ρ Α    Π Α Ν Η Γ Υ Ρ Ι Σ
ΟΣΙΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΗΜΩΝ
Π Α Ν Α Γ Η   Τ Ο Υ   Μ Π Α Σ Ι Α
ΤΟΥ ΕΝ ΚΕΑΛΛΗΝΙΑ


Το Σάββατο 7 Ιουνίου, Μνήμη του Οσίου Πατρός ημών Παναγή του Μπασιά του εν Κεφαλληνία, ο ως άνω Ιερός Ναός θα εορτάσει μετά πάσης εκκλησιαστικής και θρησκευτικής λαμπρότητος.
Ως γνωστόν, εις τον Ναόν φυλάσσεται τεμάχιον του χαριτοβρύτου Λειψάνου του Αγίου, καθώς Εικών τέμπλου και ιερόν Προσκυνητάριον Αυτού.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014
7:00 μ.μ. Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ Αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος υπό του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου π. Χριστοφόρου Μυτιλήνη, Ιεροκήρυκος της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών.
Σάββατο 7 Ιουνίου 2014
7:00 π.μ. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετά θείου κηρύγματος, υπό του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου π. Βασιλείου Μπακογιάννη, Ιεροκήρυκος της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών.

10:00 π.μ. - 1:00 μ.μ. Εθελοντική αιμοδοσία. Όσοι δύνασθε, να προσφέρετε αίμα, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, θα υπάρχει κινητή μονάδα αιμοληψίας στον Ιερό μας Ναό, προκειμένου να δεχθεί την πολύτιμη προσφορά σας.

7:30 μ.μ. Μέγας Εσπερινός της Εορτής της Πεντηκοστής, και Λιτάνευσις της Εικόνος του Οσίου Παναγή μετά του τεμαχίου του Ιερού αυτού Λειψάνου. Τον θείον λόγον θα κηρύξει ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ειρηναίος Σωτηρόπουλος προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίας Ειρήνης Ριγανοκάμπου Πατρών.

9:30 μ.μ. Πολιτιστικό πρόγραμμα με παραδοσιακούς χορούς στο οποίο θα συμμετάσχουν: η Νεανική Ομάδα Αγίας Ειρήνης Ριγανοκάμπου Πατρών, τα χορευτικά τμήματα των Εκπολιτιστικών Συλλόγων της περιοχής μας «Νεάπολις» και «Κρύα Ιτεών», το 52ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών και το Λαϊκό μουσικοχορευτικό εργαστήρι Πάτρας.

Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν άρτους για να συμμετάσχουν στην Αρτοκλασία της Πανηγύρεως αυτής, παρακαλούνται να μας το δηλώσουν εγκαίρως, προκειμένου να φροντίσουμε για την παρασκευή τους. (τηλ. 2610.340-902 & 6936581661)

ΕΚ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα δικά σας σχόλια!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...