Σας καλωσορίζουμε στο επίσημο ιστολόγιο του Ι. Ν. Παναγίας Αλεξιωτίσσης - Σας Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη σας.

Συμπληρώστε το e-mail σας, για να λαμβάνετε ηλεκτρονικά τις αναρτήσεις μας

Θα σας σταλεί ένα email για ενεργοποίηση.

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ

Ο Ι.Ν. ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΑΛΕΞΙΩΤΙΣΣΗΣ
& Ο Ι.Ν. ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ

ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ
4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ

ΠΟΝΤΓΚΟΡΙΤΣΑ - ΤΡΕΜΠΙΝΙΕ - Ι.Μ.OSTROG - ΜΠΟΥΤΒΑ - ΚΟΤΟΡ

14 - 17/04/2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η ημέρα (Τρίτη 14/4): Συγκέντρωση και αναχώρηση 06:00 π.μ. από τον Ι.Ν. Παναγίας Αλεξιώτισσας και 06:30π.μ. από τον Ι.Ν. Αγίας Σοφίας, για τα σύνορα Ελλάδας-Αλβανίας με τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό, καφέ και ξεκούραση. Αφού περάσουμε τα σύνορα, μετά τις διατυπώσεις και τον έλεγχο ταυτοτήτων, συνεχίζουμε  για τον τελικό μας προορισμό για σήμερα, την Ποντγκόριτσα, τη πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη του Μαυροβουνίου. Άφιξη στη Ποντγκόριτσα, τακτοποίηση στα δωμάτια μας και ξεκούραση. Δείπνο. Το βράδυ προαιρετικά βόλτα στην πόλη. Διανυκτέρευση.
2η ημέρα (Τετάρτη 15/04): Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για τον Ιερό Ναό Αναστάσεως Κυρίου όπου θα παρακολουθήσουμε τη Θεία Λειτουργία παρευρισκομένου του Μητροπολίτη Μαυροβουνίου και Παραθαλάσσιας Αμφιλόχιο.  Έπειτα θα κατευθυνθούμε στο Τρέμπινιε  και στη συνέχεια στο μοναστήρι Ostrog, στο οποίο  θα διαμείνουμε. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
3η ημέρα (Πέμπτη 16/04): Αφού πάρουμε το πρωινό μας θα παρακολουθήσουμε τη Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Ostrog, όπου ενταφιάστηκε ο Άγιος Βασίλειος, ο Θαυματουργός, άγιος της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας. Μετά τη προσκύνηση του τιμίου Λειψάνου του θα αναχωρήσουμε για τη πόλη Μπούτβα, μία τέλεια ανακαινισµένη µεσαιωνική πόλη, που περιβάλλεται από υπέροχες αµµουδερές παραλίες. Στη συνέχεια, αφού διασχίσουμε την κοιλάδα Κονάβλε θα φτάσουµε στο µοναδικό Μεσογειακό φιόρδ, στον κόλπο του Κότορ. Στο Κότορ θα περιηγηθούµε στην παλιά πόλη, κτισµένη στους πρόποδες απότοµων λόφων, περιτριγυρισµένη από τείχη 4,5 χιλιοµέτρων, τα οποία χρονολογούνται από τον 15ο αιώνα, µε πολλές εκκλησίες και παλιά αριστοκρατικά σπίτια. Έπειτα θα αναχωρήσουμε για την Ποντγκόριτσα  όπου θα διανυκτερεύσουμε. Τακτοποίηση στα δωμάτια και διανυκτέρευση.
4η ημέρα (Παρασκευή 17/04): Αφού πάρουμε το πρωινό μας και τα πράγματα μας  θα αναχωρήσουμε για τη Πάτρα με ενδιάμεσες στάσεις, φαγητό και καφέ.

ΤΙΜΗ 180€ ΚΑΤ'ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΑ - ΤΡΟΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ:
·  Μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν  και έμπειρος οδηγός του γραφείου μας
·  Δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο στη Μποντγκόριτσα, με πρωινό
·   Μια διανυκτέρευση στην Ι.Μ. OSTROG με πρωινό.  

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Είσοδοι μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και οτιδήποτε αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΤΑΥΤΟΤΑ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ Ή ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ!

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΕΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα δικά σας σχόλια!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...